Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tikai šodien biļetes uz Latvija-Gruzija spēli nopērkamas ar 70% atlaidi

Guntars Meluškāns, 06.10.2010. 11:35

Latvijas Futbola federācija šodien piedāvā unikālu iegādāties biļetes uz Latvijas – Gruzijas futbola maču centrālajā – D sektorā par 3 latiem, jeb ar 70% atlaidi. Akcija norisinās sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu www.perkamkopa.lv un to atbalsta draugiem.lv.

Kolektīvās iepirkšanās ideja ir vienkārša – Tu vari saņemt atlaides virs 50 % par preci vai pakalpojumu, ja noteiktajā laikā savācas noteikts pircēju skaits. Latvijas izlases mača gadījumā šis skaits ir smieklīgs – nepieciešami tikai 20 pirkumi, tātad nav šaubu, ka akcija īstenosies. Vienīgais biļešu skaita ierobežojums ir brīvo vietu skaits sektorā, viens pircējs var iegādāties 4 biļetes.

Lai paspētu izmantot šo piedāvājumu, Tev jāiet uz www.perkamkopa.lv, kur dienas piedāvājumā ieraudzīsi šo akciju. Veic pirkumu un, ja savāksies 20 fani, kurus šis piedāvājums interesē, biļetes ir Tavas. Paredzams, ka interese varētu būt pietiekama, lai būtu iemesls pasteigties.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV