Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Zīle cīnīsies ar „K-1 WGP IN WARSAW" čempionu

Jānis Eisaks, 07.10.2010. 08:41

9. oktobrī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā viens no pazīstamākajiem Latvijas K-1 cīkstoņiem Kristaps Zīle aizvadīs cīņu ar „K-1 WORLD GP 2010 IN WARSAW" uzvarētāju Daņilu Šapļošinu (Igaunija).
Zīle cīnīsies ar „K-1 WGP IN WARSAW" čempionu

Kristaps Zīle, kurš Latvijas (WFCA) reitingos atrodas līderpozīcijās, profesionālajā K-1 aizvadījis septiņas cīņas, no kurām piecās izcīnījis uzvaras. Abi zaudējumi ciesti, piekāpjoties tikai pēc punktiem. Amatieru sportā Zīlem visai augsti sasniegumi: Eiropas čempionāta bronzas medaļa, Baltijas čempiona tituls, Latvijas čempiona tituls un divi Lietuvas čempiona tituli. Pēdējo Lietuvas čempiona titulu liepājnieks izcīnīja dažas dienas atpakaļ.

Daniels Šapļošins ir vairākkārtējais Igaunijas čempions karatē, kurš profesionālajā K-1 ringā aizvadījis astoņpadsmit cīņas, četrpadsmit mačos izcīnot uzvaras. Šogad Šapļošins kļuvis arī par „K-1 WORLD GP 2010 IN WARSAW" turnīra uzvarētāju. Savu pēdējo cīņu igaunis aizvadījis šā gada maijā turnīrā „K-1 WORLD GP 2010 IN BUCHAREST", ar nokautu piekāpjoties pazīstamajai K-1 zvaigznei Sebjastanam Ciobanu (Rumānija).

„Esmu nometis dažus kilogramus. Ir vieglāk kustēties un ātrums arī ir palielinājies. Kopumā esmu gatavs cīņai un ceru, ka viss izdosies un būs uzvara," kaujinieciski noskaņots ir Zīle.

Jāpiebilst, ka cīņu šova „Fight Night VII" īpašais viesis būs slavenais holandiešu K-1 un MMA cīkstonis Alisters Overēms.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV