Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Bukmeikeri: Rīgas „Dinamo" būs favorīte spēlē pret „Atlant"

Madara Zute, 13.10.2010. 09:31

„Optibet" ekspertu skatījumā Latvijas komanda Rīgas „Dinamo" būs favorīte šodien, 13.oktobrī, „Arēnā Rīga" paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Krievijas vienību Mitišču „Atlant".

Rīdziniekiem šī būs trešā mājas spēle pēc kārtas ar dienas pārtraukumu starp mačiem, un pagaidām galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie hokejisti savu skatītāju priekšā cīnās ar simtprocentīgu bilanci. Iepriekšējā nedēļas nogalē „dinamieši" ar rezultātu 4:1 uzveica Ņižņijnovgorodas „Torpedo" vienību, savukārt pirmdien aizraujošā un dramatiskiem notikumiem piesātinātā duelī ar 5:3 pārspēja spēcīgo Jaroslavļas „Lokomotiv" komandu. Cīņā pret „Lokomotiv" jo īpaši jāuzteic rīdzinieku vārtsarga Krisa Holta darbība, kurš, visticamāk, rūpēsies par Latvijas kluba „cietokšņa" drošību arī gaidāmajā trešdienas cīņā.

Minētās uzvaras pret tiešajiem konkurentiem ļāvušas Rīgas „Dinamo" vienībai kopumā iekrāt 22 punktus 14 mačos un izvirzīties Rietumu konferences ceturtajā vietā. Nozīmīgs iemesls veiksmīgajam rīdzinieku sniegumam ir viņu teicamais darbs uzbrukumā, kur pēc statistikas rādītājiem „dinamieši" ar 49 gūtiem vārtiem ieņem otro vietu rezultativitātes ziņā, atpaliekot vienīgi no Ufas „Salavat Julajev".

Daudz neveiksmīgāk šīs sezonas sākums izvērties „Atlant" vienībai, kas ar 15 punktiem 12 mačos atrodas tikai desmitajā vietā Rietumos un gūto vārtu ziņā ir sliktākā komanda visā līgā – Mitišču hokejisti līdz šim tikai 23 reizes pratuši pārspēt sāncenšu vārtsargus.

Ņemot vērā iepriekš minētos faktorus, favorītes statuss trešdienas duelī viennozīmīgi jāatvēl „Dinamo" komandai, kuras iespējas uzvarēt pamatlaikā bukmeikeri prognozē ar 50% iespējamību. Daudz mazāk ticams scenārijs speciālistiem šķiet „Atlant" triumfs (30%), kamēr neizšķirta iespējamība pēc 60 minūšu spēlēšanas tiek vērtēta tikai ar 20% ticamību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV