Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aldaris kopā ar Dinamo hokeja faniem meklē talismanu

Laura Krastiņa, 13.10.2010. 11:28

No 13. oktobra līdz 22. oktobrim Aldaris aicina visus hokeja līdzjutējus iesūtīt savas idejas Aldara hokeja fanu talismanam – kas tas varētu būt un kāds tas varētu izskatīties? 10 labāko ideju autoriem tiks pārsteiguma balvas no Aldara, bet galvenajam uzvarētājam – biļetes uz visām Rīgas Dinamo decembra mājas spēlēm, kā arī kāds no Dinamo hokejista krekliem ar spēlētāja parakstu.

Savukārt līdz 31. oktobrim tiek gaidīti arī pieteikumi no tiem, kas vēlas kļūt par Aldara hokeja fanu talismana tērpa valkātāju. Pieteikumā iesūtītājam atraktīvā un interesantā veidā ir jāuzraksta, jāpastāsta vai jāparāda, kādēļ tieši viņš būtu piemērotākais hokeja fana talismana tērpa valkātājs. Uzvarētājam, protams, būs iespēja klātienē redzēt šīs sezonas Rīgas Dinamo mājas spēles, kā arī viņš savā īpašumā iegūs nākamās sezonas abonementu.

Idejas hokeja fanu talismanam līdz 22. oktobrim, bet pieteikumu talismana tērpa valkāšanai līdz 31. oktobrim varat sūtīt uz e-pastu fani@aldaris.lv un Aldara twitter kontu www.twitter.com/aldarisalus.

Visas iesūtītās idejas tiks apkopotas, un žūrija, kurā būs Aldara un Dinamo fanu kluba pārstāvji, izvēlēsies 10 labākās talismana idejas, par kurām līdz oktobra beigām būs iespējams balsot gan Arēnā Rīga, gan interneta mājas lapā www.dinamofans.eu un www.twitter.com/aldarisalus. Savukārt piemērotāko personu talismana tērpa valkāšanai izvēlēsies žūrijas pārstāvji, izvērtējot iesūtītos pieteikumus, kas var būt gan rakstiskā, gan video vai audio formātā.

AS Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli: „Visām hokeja komandām ir savi talismani, kas nes tiem veiksmi. Arī fanu rindās ir redzamas spilgtas personības – talismani, bez kuriem spēle nav iedomājama. Mēs vēlamies, lai Dinamo atbalstītāju rindās būtu par vienu spilgtu un spēcīgu personību vairāk, kas uzmundrinātu gan sanākušos līdzjutējus, gan mūsu hokejistus. Tādēļ mēs aicinām visus aktīvi iesaistīties hokeja talismana ideju meklējumos."

Visa informācija par konkursa norisi tiks publicēta interneta mājas lapās www.aldarisalus.lv un www.dinamofans.eu. Savukārt jaunākajām aktualitātēm varat sekot līdzi www.twitter.com/aldarisalus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV