Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"ASK-AB.LV" atgriežās pie Baltijas handbola līgas čempionu titula

Gatis Kreceris, 31.03.2007. 09:00 | komentāri (7)

Baltijas Hanbola līgas pēdējā posma pirmajā dienā ar uzvaru 36:31 (18:16) pār Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" komandu par Baltijas līgas čempioniem atkal kļūst „ASK-AB.LV” handbolisti, kuri šī turnīra tabulā vairs nav aizsniedzami.
"ASK-AB.LV" atgriežās pie Baltijas handbola līgas čempionu titula

Galerijas:

Spēli pārliecinoši iesāka ASK handbolisti, kuri guva mača pirmos 2 vārtus. 12. minūtē „armijnieku” pārsvars sasniedza jau 7 vārtus, 10:3. Tenax aizsardzība izskatījās neorganizēta un saraustīta. Dobelnieki puslaika pirmajā pusē aizsardzībā vairāk kārt spēlēja rupji, par ko saņēma noraidījumus uz 2 minūtēm, kas ASK komandai deva tiesības izpildīt metienus no 7 m atzīmes, „armijnieki” savas iespējas izmantoja teicami. Veiksmīgi uzbrukumā darbojās ASK līnijas spēlētājs Jānis Glušaks, kurš guva vairākus skaistus vārtus. Puslaika vidusdaļā dubults pārsvars piederēja ASK komandai 10:5. Līdz 25. minūtei ASK komanda pretiniekus turēja 5-7 vārtu attālumā, taču puslaika izskaņā Tenax handbolisti pakāpeniski rezultāta starpību samazināja. Punktu pirmajam puslaikam pielika dobelnieks Ivars Kirvelaitis. Rezultāts pēc pirmā puslaika 18:16.

Otrā puslaika rezultātu atklāja Tenax handbolisti, tādējādi rezultāta starpību samazinot līdz minimumam. Turpinājumā spēle labāk padevās ASK komandai. Neveiksmīgi uzbrukumā darbojās dobelnieki, kuri līdz otrā puslaika 8. minūtei spēja iemest vien 1 vārtus. Otrā puslaika vidū „armijnieku” pārsvars bija 7 vārti, tādējādi diezgan droši ASK handbolisti tuvojās Baltijas līgas čempionu titulam. Spēles turpinājumā dobelnieki rezultāta starpību spēja samazināt līdz 3 vārtiem 30:27, taču tas arī bija viss, uz ko spējīgi bija Tenaxieši. Punktu spēlei pielika „armijnieku” komandas kapteinis Arnolds Straume un „ASK-AB.LV” priekšlaicīgi varēja svinēt uzvaru Baltijas Handbola līgā. Spēles beigu rezultāts 36:31.

ASK-AB.LV rezultatīvākais spēlētājs ar 11 gūtajiem vārtiem bija Jānis Pavlovičs, savukārt zaudētāju labā 8 vārtus guva Renārs Kozlovskis.

Latvijas čempioniem "ASK-AB.LV" šis bija jau ceturtais Baltijas handbola līgas čempionu tituls, taču jāatzīst gan, ka ne pēc kārtas, jo pērn "rīdzenieki" palika uzreiz ar godalgotā trijnieka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV