Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas izlase aizvadīs 11 pārbaudes spēles

Māris Gorbunovs, 22.10.2010. 11:51

Latvijas nacionālā izlase pirms pasaules čempionāta, kas norisināsies Slovākijā no 29. aprīļa līdz 15. maijam, aizvadīs vienpadsmit pārbaudes spēles. Pirmais pārbaudes turnīrs paredzēts IIHF starptautiskajā logā no 11.- 13. februārim Norvēģijā.

Euro Ice Hockey chalange turnīrā Norvēģijā Latvijas izlase aizvadīs savas pirmās pārbaudes spēles ar mērķi pārbaudīt izlases tuvākās rezerves. Bez Latvijas komandas pārbaudes turnīrā piedalīsies mājinieki-Norvēģijas izlase, Itālijas un Ukrainas izlases. Tajā pašā laikā līdzīgi turnīri notiks arī Zviedrijā, Slovākijā, Dānijā un Spānijā.

Pēc Toronto notikušā hokeja samita, tika pieņemts, ka no 30. marta līdz 16. aprīlim norisinies Eiropas izlašu TOP 10 pārbaudes spēles. Pret visām pārbaudes spēlēm vajadzēs izturēties ļoti nopietni, jo visi spēles rezultāti tiks ņemti vērā, rēķinot kopējo reitingu. Komandai, kurai būs vismazāk punktu šajos mačos, nākamgad būs liegts piedalīties Eiropas TOP 10 pārbaudes spēlēs. Jau zināms, ka 30. martā un 1. aprīlī Latvijas izlase izbraukumā spēlēs ar Zviedrijas izlasi. 8. un 9. aprīlī, Rīgā spēles ar Somijas komandu. Visbeidzot, 15. un 16. aprīlī izbraukumā aizvadīs divas spēles ar Austrijas izlasi.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā. 25. un 26. aprīlī Latvijas izlase sacentīsies ar Norvēģijas izlasi. Šīs pēdējās pārbaudes spēles gan nebūs aizvadītas Eiropas TOP 10 spēļu ietvaros, jo sarunātas jau labu laiku iepriekš. Jāsaka, ka tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā. Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība spēlēs D apakšgrupā ar Somijas, Čehijas un Dānijas izlasēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV