Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vidzim gaidāma cīņa ar lietuviešu spēkavīru

Jānis Eisaks, 22.10.2010. 13:06

13. novembrī „Arēnā Rīga" divkārtējais „World strong man cup" uzvarētājs Raivis Vidzis aizvadīs savu otro profesionālo MMA (Mixed Martial Arts) cīņu. Šoreiz viņam pretī stāsies Lietuvas spēkavīru amatieru čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Julius Zurauskis.
Vidzim gaidāma cīņa ar lietuviešu spēkavīru

Abu spēkavīru duelis notiks 13. novembrī „Arēnā Rīga", cīņu šova „WFCA – Fight Arena: Latvia vs. Russia" ietvaros, kur savā starpā sacentīsies Latvijas un Krievijas MMA komandas.

Vidzim (1-0-0) šī būs otrā profesionālā MMA cīņa. Dobelnieks cīņās bez noteikumiem debitēja 2009. gada 22. martā cīņu šovā „Cage Fight WFCA vol. 1", kad tas jau pirmajā raundā ar laušanas paņēmienu uzveica Lietuvas kikboksa čempionu Vadimu Gridjaevu. Šobrīd Raivis savu boksa meistarību uzlabo pie Latvijas čempiona boksā Kaspara „Masķuhas" Atmata.

„Vidzim ir liels potenciāls. Viņam ir laba fiziskā bāze, tehnika arī nav slikta, taču tā mazliet ir jāpielabo. Domāju, ka Raivim viss izdosies," pārliecināts par savu audzēkni ir Atmats.

Savukārt Julius Zurauskis, kurš ir Lietuvas amatieru čempionāta trešās vietas ieguvējs (Startējis arī profesionāļos, bet bez īpašiem panākumiem) ringā kāps pirmo reizi. Juliusu cīņai ar Vidzi gatavo divkārtējai Baltijas pussmagā svara MMA čempions Valdas Pocēvičus (33-24-3).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV