Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Bukmeikeri: Rīgas un Maskavas "Dinamo" komandu spēkošanās būs līdzvērtīga

Madara Zute, 25.10.2010. 09:14

Pēc "Optibet" ekspertu domām šovakar "Arēnā Rīga" paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta duelī starp Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" un Krievijas vienību Maskavas "Dinamo" nevienu no pretiniecēm nevar uzskatīt par favorīti, un mačs solās būt līdzvērtīgs.

Rīdzinieku teicamā piecu uzvaru sērija iepriekšējās nedēļas vidū aprāvās pēc 2:4 piedzīvotā zaudējuma pret Čerepovecas "Severstaļ" vienību, savukārt nākamajā mačā galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie ar 3:5 piekāpās arī Sanktpēterburgas SKA, tādējādi noslēdzot izbraukuma tūri ar diviem zaudējumiem. Līdz ar to KHL Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā Rīgas "Dinamo", kas izcīnījusi 31 punktu 19 spēlēs, no vēl nesen ieņemtās trešās vietas noslīdējusi uz piekto.

Tikmēr Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" guvusi virsroku pār sāncensēm sešās no pēdējām septiņām cīņām, turklāt vienīgais zaudējums piedzīvots tieši pret rīdziniekiem - 16.oktobra duelī Krievijas galvaspilsētā mūsu komandas hokejisti bija pārāki ar rezultātu 2:1. Rietumu konferencē maskavieši ar 36 punktiem 16 mačos joprojām saglabā vadību, taču viņu pārsvars pār otrajā vietā esošo "Severstaļ" ir tikai trīs punktu apmērā.

Gaidāmajā mačā ir diezgan grūti noteikt spēles favorītu. Kaut arī Maskavas komanda tabulā atrodas augstāk, izredzes uzvarēt šajā spēlē pēc "Optibet" ekspertu domām ir diezgan līdzīgas, jo rīdziniekiem ir laukuma priekšrocības un savu skatītāju priekšā viņi pret potenciāli spēcīgākām pretiniecēm allaž izrāda vērā ņemamu pretestību.

Gan laukuma saimnieku, gan viesu izredzes triumfēt pirmdienas mača pamatlaikā bukmeikeri vērtē ar 40% ticamību, kamēr neizšķirta iespējamība pēc 60 nospēlētajām minūtēm ekspertiem šķiet mazāk ticama (20%).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV