Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sākas balsošana par šīs sezonas labāko futbola kluba "Skonto" spēlētāju

Uldis Strautmanis, 28.10.2010. 11:10

Lai noteiktu šīs sezonas labāko futbola kluba "Skonto" spēlētāju un "Unibet futbola balvas 2010" ieguvēju, sadarbībā ar kluba atbalstītāju – vienu no lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu portāliem Eiropā – Unibet Live, pirmo reizi tiek organizēta īpaša balsošana. Šīs sezonas čempions tiks noteikts, apkopojot kluba treneru, sporta žurnālistu, kā arī fanu, līdzjutēju un atbalstītāju sniegto vērtējumu. Balsot par savu favorītu ikviens ir aicināts līdz pat 3. novembrim futbola kluba Skonto, kluba fanu, kā arī Unibet mājas lapās internetā.

Balsojuma kandidātu sarakstā iekļauti visi "Skonto" futbolisti, kuri sezonas beigās ir komandas sastāvā un ir aizvadījuši vismaz 3 spēles. „Unibet futbola balvas 2010" ieguvējs tiks paziņots 4. novembrī.

Unibet Live ir futbola kluba "Skonto" 2010. gada sezonas galvenais atbalstītājs. Kompānija aktīvi atbalsta futbolu ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs, kļūstot par oficiālo sponsoru vadošajām attiecīgā reģiona futbola komandām. Šobrīd Unibet ir galvenais sponsors arī tādām futbola komandām kā Valencia (Spānija), Rapid Bucaresti (Rumānija), Ferencsvaros Budapest (Ungārija), Nomme Kalju (Igaunija) un Zalgiris Villnius (Lietuva).

Balso par šīs sezonas labāko futbola kluba "Skonto" spēlētāju:

Skonto mājas lapa: http://www.skontofc.lv/
Skonto fanu mājas lapa: http://www.h-side.lv/
Unibet mājas lapa: http://lv.unibet.com/start

Par Unibet:

Unibet dibināts 1997. gadā, un šobrīd ir viens no Eiropas lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu uzņēmumiem ar vairāk nekā 400 darbiniekiem no vairāk nekā 30 valstīm. Unibet pakalpojumus Interneta vietnē www.unibet.com vairāk nekā 20 valodās izmanto 4 miljoni cilvēku no 150 pasaules valstīm. Turklāt trīs reizes pēdējo četru gadu laikā Unibet ieguvis "Gada labāko Sporta likmju operatora" titulu prestižajā eGaming balvu pasniegšanas ceremonijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV