Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Līderu cīņā pārāki Ozolnieki-MONARCH

Māris Gorbunovs, 01.11.2010. 10:53

Pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadītas vairākas hokeja virslīgas spēles. Vēl joprojām HK Ozolnieki-MONARCH nav izjutuši zaudējumu garšu. HS Rīga/Prizma izcīnījusi pirmās uzvaras čempionātā.

Piektdien, sestdien un svētdien, trīs savstarpējās spēles aizvadīja HS Rīga/Prizma un Elektrēnu Energija-Orakulas. Šajā mini sērijā ar 2:1 pārāki bija rīdzinieki. Pirmā spēle gan bez ierunām tika zaudēta, toties nākamajās divās tika izcīnītas uzvaras. Jāizceļ sestdienas spēle, kad prizmieši parādīja raksturu un spēja atspēlēties no 0:4! Gala rezultāts 6:4 un HS Rīga/Prizma svinēja savu pirmo uzvaru čempionātā. Arī pēdējā, svētdienas spēle izvērtās spraiga, tikai pašā mača galotnē rīdzinieki spēja uzveikt kaimiņus leišus. Šajās spēlēs produktīvs bija Prizmas uzbrucējs Mārcis Zembergs, viņam 6 (4+2), ar saviem vārtiem kaldinot savas komandas abas uzvaras. Pēc šīm uzvarām HS Rīga/Prizma turnīra tabulā pakāpās uz septīto vietu.

Vēl, piektdien sacentās HK Ozolnieki-MONARCH un HS Rīga/LSPA. Tā bija Ozolnieku iesildīšanās pirms gaidāmās spēles ar SMScredit.lv. MONARCH komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 10:3. Četrus punktus 2+2 nopelnīja monarhieši Ēriks Bisenieks un Vitālijs Gurevičs, ar hat-trick izcēlās Jānis Ozoliņš.

Tajā pašā vakarā Vidzemes ledus hallē vietējā HK Ogre uzņēma Liepājas metalurgs2. Pārliecinoši, bez vairākiem komanda līderiem ar 7:2 uzvaru svinēja viesi. Liepājnieks Pauls Hodzko šajā spēlē izcēlās ar trijiem gūtajiem vārtiem.

Kārtas centrālā spēle tika aizvadīta Ozolniekos, kur čempionāta līderi, vietējie monarhi uzņēma otrajā vietā esošo SMScredit.lv. Jau spēles 16-tajā sekundē Ēriks Bisenieks atklāja rezultātu, pārspējot SMSCredit.lv vārtu vīru Kristapu Stiģi. Turpinājumā precīzi metieni padevās Jānim Ozoliņam un Aleksejam Širokovam, uz ko SMScredit.lv spēja atbildēt vien ar komandas kapteiņa Mareka Jasa vārtiem spēles trešajā periodā. Tā bija Ozolnieku jau devītā uzvara deviņās spēlēs. SMSCredit.lv pēc šī zaudējuma noslīdējusi uz trešo vietu, palaižot Liepājas metalurgs2.

Svētdien tika aizvadīta divu turnīra pastarīšu spēle. HS Rīga/LSPA Akadēmijas ledus hallē uzņēma HK Ogre. Spraigā spēlē, pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1. Bullīšos tikai ar sesto piegājienu tika pārspēts studentu vārtsargs Ronalds Burnickis, precīzs bija Arturs Fedoruks.

Nākamā hokeja virslīgas spēle ir paredzēta šo trešdien, kad Zemgale/JLSS savās mājās sacentīsies ar DHK Latgale. Šo piektdien Volvo SC ledus hallē notiks HS Rīga duelis – Prizma pret LSPA. Pirmajā spēlē ar 5:3 pārāki bija studenti. Divas spēles, piektdien un sestdien, Jelgavā Zemgale/JLSS sacentīsies ar Elektrēnu Energija-Orakulas. Vēl sestdien, HK Ogre savās mājās uzņems turnīra līderus Ozolnieki-MONARCH. Kārtas centrālā spēle ir paredzēta Liepājā, kur vietējie metalurgs2 uzņems SMSCredit.lv. Pirmajā spēlē ar 6:4 pārāki bija liepājnieki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV