Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Optibet" eksperti: „Rīgas „Dinamo" nebūs spēles favorīti Maskavā"

Madara Zute, 02.11.2010. 12:41

Pēc „Optibet" ekspertu domām Latvijas klubam Rīgas „Dinamo" neklāsies viegli otrdien paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā izbraukuma spēlē pret Maskavas CSKA, un cīņas favorīte būs laukuma saimniece.

Rīgas „Dinamo" hokejisti svētdien ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā viesos pieveica Baltkrievijas komandu Minskas „Dinamo", tādējādi pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Šis panākums gan nav īpaši ietekmējis galvenā trenera Juliusa Šuplera vadītās vienības pozīciju kopvērtējuma tabulā – ar 33 izcīnītiem punktiem 22 mačos „dinamieši" joprojām ierindojas piektajā vietā KHL Rietumu konferencē.

Tikmēr viņu pretinieki CSKA ar 27 iekrātiem punktiem 20 spēlēs atrodas divas pozīcijas zemāk par rīdziniekiem un pēdējā laikā demonstrē ļoti veiksmīgu sniegumu. „Armijnieki" ir uzvarējuši iepriekšējos četrus mačus pēc kārtas un savā laukumā noteikti centīsies darīt visu iespējamo, lai šī panākumu sērija neaptrūktu.

Gaidāmajā cīņā rīdziniekiem vēl joprojām nevarēs palīdzēt savainotais Ģirts Ankipāns, kurš muskuļa traumas dēļ izlaidis trīs pēdējās „Dinamo" spēles. Savukārt ļoti veiksmīgi Latvijas kluba rindās pēdējā laikā darbojas cits uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš deviņu iepriekšējo maču laikā izcēlies ar tikpat daudz rezultativitātes punktiem. Viņš patlaban ir piektais punktiem bagātākais spēlētājs „dinamiešu" sastāvā, bet šī saraksta līderpozīcijā atrodas Aleksandrs Ņiživijs un Sandis Ozoliņš, kuru rēķinā 19 rezultativitātes punkti.

Laukuma saimnieku rindās bīstamākais hokejists noteikti ir čehs Jans Mareks, kurš 19 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles. Tāpat nopietni komandu pastiprinājis bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) krievu uzbrucējs Vjačeslavs Kozlovs, kurš CSKA rindām pievienojās pirms mēneša.

„Optibet" eksperti šī vakara cīņā priekšroku, kā jau minēts, atdod mājiniekiem. CSKA izredzes uzvarēt pamatlaikā tiek vērtētas ar 45% iespējamību, kamēr Rīgas „Dinamo" panākums (35%) vai neizšķirts (25%) pēc 60 nospēlētajām minūtēm bukmeikeriem šķiet mazāk ticams spēles iespējamais sportiskais scenārijs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV