Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas hokejisti pārliecinoši uzvar Ukrainu

LETA, 05.05.2007. 08:00 | komentāri (2)

Latvijas hokeja izlase savā pirmajā pasaules čempionāta spēlē turnīrā par 13.-16 vietu ar 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) pārliecinoši uzvarēja Ukrainu.
Latvijas hokejisti pārliecinoši uzvar Ukrainu

Galerijas:

Pirmos vārtus Latvijas izlases labā pirmā perioda devītajā minūtē guva Mārtiņš Cipulis, bet 18.minūtē skaitlisko vairākumu izmantoja Agris Saviels. Otrajā periodā divreiz precīzs bija Sorokins, kurš guva vārtus trešdaļas otrajā un 15.minūtē. Trešā perioda astotajā minūtē piektos vārtus guva Miķelis Rēdlihs.

Par labāko spēlētāju Latvijas izlases rindās turnīra organizatori atzina vārtsargu Edgaru Masaļski, Ukrainas izlases sastāvā - aizsargu Juriju Navarenko.

Pēc izcīnītās uzvaras Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzina, ka komanda bija pelnījusi panākumu.

"Viņiem šogad nav laba komanda un mēs spēlējām labi," par Ukrainas izlasi teica Daugaviņš. "Mēs bijām pelnījuši uzvarēt."

"Domājām, ka mačs būs grūtāks, tomēr mēs pārņēmām iniciatīvu, izmantojām savas iespējas un izcīnījām uzvaru," teica Latvijas izlases hokejists Agris Saviels. "Mēs zinājām, ka šajā spēlē ir obligāti jāuzvar. Nākamās spēles vairs nebūs tik vieglas."

Latvija 6.maijā plkst.11.15 tiksies ar Austriju, bet 7.maijā noslēgs čempionātu ar spēli pret Norvēģiju. Arī šī spēle sāksies plkst.11.15.

Līdzšinējās spēlēs šajā čempionātā gan Latvijas, gan Ukrainas izlases cieta zaudējumus. Latvija A grupā ar 1:2 zaudēja Šveicei, cieta sagrāvi ar 2:8 mačā ar Zviedriju, bet izšķirošajā cīņā par iekļūšanu otrajā posmā pagarinājumā ar 3:4 atzina Itālijas pārākumu, paliekot pēdējā vietā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV