Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Unibet futbola balvu 2010 iegūst Aleksandrs Cauņa

Elza Zīda, 05.11.2010. 10:42

Par šīs sezonas labāko FK Skonto spēlētāju un Unibet futbola balvas 2010 ieguvēju atzīts komandas pussargs Aleksandrs Cauņa.
Unibet futbola balvu 2010 iegūst Aleksandrs Cauņa

Galerijas:

Šīs sezonas čempions tika noteikts īpašā interneta balsojumā, kuru organizēja kluba atbalstītājs un patrons – Unibet Live, un kurā savu vērtējumu sniedza ne tikai komandas treneri un kluba vadības pārstāvji, bet arī sporta žurnālisti, līdzjutēji un atbalstītāji. Aleksandrs Cauņa, kopumā saņemot augstāko vērtējumu, kļuvis par pirmo no FK Skonto spēlētājiem, kuram piešķirta Unibet futbola balva.

Kluba treneri kā top trīs labākos spēlētājus šajā sezonā atzinuši A. Cauņu, N. Žunioru un V. Astafjevu, savukārt līdzjutēji savas balsis visvairāk atdevuši K. Dubram, R. Mingazovam un Džanelidzem. Turpretim sporta žurnālistu vērtējumā šajā sezonā vislabāk sevi parādījuši un augstāko vērtējumu saņēmuši A. Cauņa, K. Ikstens un N. Žuniors. Kopvērtējumā, apkopojot visas balsis, pirmo vietu ieguva A. Cauņa, kuram sekoja N. Žuniors un K. Ikstens.

Balsojuma kandidātu sarakstā tika iekļauti visi Skonto futbolisti, kuri sezonas beigās ir komandas sastāvā un ir aizvadījuši vismaz 3 spēles. Balsot par savu favorītu ikviens varēja futbola kluba Skonto, kluba fanu, kā arī Unibet mājas lapās internetā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV