Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Juniori uzsāk dalību starptautiskajā turnīrā Dānijā

Māris Gorbunovs, 08.11.2010. 11:03

Latvijas U-20 hokeja izlase rīt, 9. novembrī, uzsāks dalību starptautiskajā piecu valstu turnīrā Dānijā. Latvijas juniori sacentīsies ar mājiniekiem – Dānijas U-20, Baltkrievijas U-20, Somijas U-20 un Austrijas U-20 izlasēm.

Šodien mūsu juniori izlido uz Kopenhāgenu, rīt jau aizvadīs pirmo spēli ar mājiniekiem dāņiem. Dienu vēlāk sacentīsies ar kaimiņiem baltkrieviem, 11. novembrī spēlēs ar Somijas U-20 izlasi, visbeidzot 12. novembrī aizvadīs turnīra pēdējo spēli ar Austrijas vienaudžiem.

Tās būs Latvijas U-20 izlases pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionātam 1. divīzijā, kas norisināsies no 13. – 19. decembrim Bobruiskā. Atgādinām, ka mūsu komanda spēlēs vienā apakšgrupā ar Lielbritānijas, Ukrainas, Japānas, Itālijas un Baltkrievijas izlasēm. Mērķis ir iekļūt augstākajā divīzijā.

Latvijas U-20 izlasi vadīs galvenais treneri – Leonīds Beresņevs, trenera palīgs – Aigars Cipruss.

Latvijas U-20 hokeja izlases sastāvs: vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Jānis Kalniņš; aizsargi: Mārtiņš Jakovļevs, Ēriks Ševčenko, Mārtiņš Porejs, Artūrs Salija, Kārlis Kalvītis, Raimonds Tūbelis, Reinis Demiters, Kristers Freibergs; uzbrucēji: Māris Bičevskis, Juris Upītis, Elvijs Biezais, Dāvis Straupe, Vladislavs Dobreņkijs, Artūrs Mickevičs, Māris Diļevka, Egīls Kalns, Maksims Firsovs, Raimonds Upenieks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV