Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas jauniešu izlase tiekas ar austriešiem

Māris Gorbunovs, 10.11.2010. 10:55

Šo piektdien un sestdien Latvijas U-18 izlase, Volvo sporta Centrs ledus hallē, aizvadīs divas pārbaudes ar Austrijas vienaudžiem. Ar šīm spēlēm sāksies Latvijas jauniešu sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta pirmajā divīzijā, kas no 11. – 17. aprīlim norisināsies Rīgā.

Piektdien, 12. novembrī, spēles sākums paredzēts 19:00, sestdien, 13. novembrī, – 15:00. Uz abām pārbaudes spēlēm visiem interesentiem ieeja būs par brīvu. Mūsu komandu šajās divās spēlēs vadīs galvenais treneris Anatolijs Jemeļjaņenko un palīgi Ēriks Miļūns un Aigars Razgals.

Nākamās Latvijas U-18 izlases pārbaudes spēles ir paredzētas 16., 17., 18. decembrī, kad izbraukumā trīs reizes sacentīsies ar Baltkrievijas vienaudžiem.

Latvijas U-18 izlases sastāvs pārbaudes spēlēm ar Austrijas U-18 izlasi:

Vārtsargi: Nils Grīnfogels, Rihards Cimermanis, Vadims Miščuks; aizsargi: Jānis Eisaks, Patriks Škuratovs, Kristaps Nīmanis, Pauls Zvirbulis, Krišs Lipsbergs, Sandis Šostaks, Andrejs Kondrovskis-Kudrjavskis; uzbrucēji: Rinalds Rautenšilds, Juris Ziemiņš, Rihards Remiņš, Pauls Hodzko, Regnārs Kaļinovskis, Artjoms Dašutins, Emīls Potāpovs, Roberts Lipsbergs, Ričards Kondrāts, Nikolajs Jeļisejevs, Andrejs Siksnis, Artūrs Birstiņš, Martins Lavrovs, Toms Andersons.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV