Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Monarhi zaudē pirmo punktu, Liepāja revanšējas SMScredit.lv

Māris Gorbunovs, 15.11.2010. 11:21

Nedēļas nogalē tika aizvadītas četras Latvijas virslīgas regulārā čempionāta spēles. DHK Latgale sīvā cīņā atņēma pirmo punktu čempionāta līderiem, Liepājas metalurgs 2 pēc pagājušās nedēļas zaudējuma SMScredit.lv pārliecinoši revanšējās ar 6:3.

DHK Latgale šo sestdien viesojās inbox.lv hallē, lai sacenstos ar pārliecinošiem turnīra līderiem Ozolnieki-MONARCH. Pēdējās Latgales spēles liecina, ka komanda sāk uzņemt apgriezienus. Spēles rezultātu jau trešajā minūtē atklāja Aleksandrs Kerčs, 1:0 viesu labā. Rezultātu 15-tajā minūtē izlīdzināja Sergejs Durdins, 1:1. Spēles pamatlaikā rezultāts nemainījās un kārta nonāca līdz pēcspēles metieniem. Meistarīgāki un veiksmīgāki šajā spēles elementā izrādījās mājinieki, kas precīzs bija Aigars Cipruss, 2:1 un Ozolniekiem pirmais zaudētais punkts sezonā.

Paralēli otrā sestdienas spēle notika Vidzemes ledus hallē, kur vietējā HK Ogre uzņēma Zemgale/JLSS. Jelgavnieki diezgan pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja turnīra pastarīšus HK Ogre. Vārtus viesu labā guva Aigars Mironovičs, Jānis Zariņš, Andis Āboliņš un Aldis Āboliņš. Ar šo uzvaru Jelgavas komanda pārtrauca savu trīs zaudējumu sēriju. "Gribējās, lai šodien puiši nospēlētu visas 60 minūtes ar augstu koncentrēšanos, bez kritumiem, kas ,manuprāt, arī izdevās. Pēc neveiksmīgās iepriekšējās spēles komandai bija vairākas sapulces, pārrunāju ar spēlētājiem viņu uzdevumus laukumā, jo mēs esam vēl jauna komanda, un lielākai daļai spēlētāju vēl nav nojausma, kas ir profesionāls hokejists. Mums vēl ir daudz pie kā strādāt," tā pēc spēles «Zemgale» galvenais treneris Ronalds Ozoliņš.

Jau otro nedēļas nogali savā starpā sacentās HS Rīga abas virslīgas komandas, LSPA pret Prizma. Šoreiz spēle notika Akadēmijas ledus hallē. Prizmas hokejisti bija kaujinieciski noskaņoti revanšēsieties LSPA par iepriekšējiem diviem zaudējumiem. Šoreiz spēle prizmiešiem izvērtās cerīgāk kā iepriekšējā spēlē, kad tika zaudēts ar 1:7. Jau otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Niks Apsītis, tomēr studenti perioda vidū spēja izlīdzināt rezultātu, kad vairākumu realizēja Edgars Kamoliņš, 1:1. Otrajā spēles nogrieznī LSPA hokejisti spēja gūt vēl divus vārtus, kad precīzi bija Ivans Dmitrijevs un Maksims Firsovs. Trešajā periodā Prizma spēja atbildēt vienīgi ar Oskara Spriča vārtu guvumu, kad vārtsargs Raivis Turks tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, 2:3.

Vienīgajā svētdienas spēlē SMScredit.lv inbox.lv ledus hallē uzņēma Liepājas metalurgs2 komandu. Pagājušajā nedēļā abas komandas tikās Liepājā, kad ar rezultātu 5:3 pārāki bija SMScredit.lv. Mājinieku sastāvā aizsargu rindās bija būtiski zaudējumi, traumu guva Modris Oļļa (lauzta roka) un diskvalificēts uz piecām spēlēm par nesportiski rīcību pēc spēles ar Latgali, Andrejs Lavrenovs. Jau 14-tajā sekundē liepājnieks Māris Diļevka pārspēja Edvīnu Silavnieku. Perioda vidū rezultātu izlīdzināja Maksims Feoktistovs, 1:1. Otrajā trešdaļā liepājnieki guva vēl trīs vārtus, kad atzīmējās Eduards Ivanovs, Egils Kalns un Kārlis Ozoliņš. SMScredit.lv komandai pat nepalīdzēja Vārtsarga maiņa, Silavnieka vietā vārtos stājās Kristaps Stiģis. Spēles beigu sirēnai atskanot, tablo vēstīja 3:6, viesu labā.

Nākamā virslīgas spēle ir paredzēta pirmdien, 15. novembrī, Ozo ledus hallē, 19:30, kad Ozolnieki pirmo reizi sezonā sacentīsies ar Zemgale/JLSS. 17. novembrī Liepāja izbraukumā spēlēs ar Elektrēnu Energija-Orakulas, HK Ogre uzņems HS Rīga/Prizma. Sestdien, 20. novembrī Piņkos SMScredit.lv pret HS Rīga/LSPA, Latgale, šoreiz savās mājās uzņems monarhus. Svētdien, SMScredit.lv uzņems viesus no Jelgavas un Lietuvā viesosies HS Rīga/Prizma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV