Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Optibet" eksperti paredz Rīgas "Dinamo" zaudējumu Ufā

Madara Zute, 17.11.2010. 10:13

Pēc "Optibet" ekspertu domām Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" ir niecīgas izredzes gūt sev labvēlīgu iznākumu trešdien Ufā paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret vietējo krievu klubu "Salavat Julajev" un, visticamāk, šī spēle noslēgsies ar laukuma saimnieku triumfu.

Šī rīdziniekiem būs pirmā spēle pēc pusotru nedēļu ilgā pārtraukuma līgā, kas saistīts ar nacionālo izlašu spēlēm. Uzreiz pēc atelpas galvenā trenera Juliusa Šuplera vadītajai komandai nāksies samērot spēkus ar komandu, kas ir viena no galvenajām favorītēm uz šīs sezonas Gagarina kausa iegūšanu.

Savas pēdējās spēles pirms pārtraukuma "Dinamo" aizvadīja ne pārāk veiksmīgi, piedzīvojot četrus zaudējumus pamatlaikā un pa reizei gan uzvarot, gan kapitulējot sāncenšu priekšā "bullīšu" sērijā. Šāds sniegums likumsakarīgi ir arī pasliktinājis rīdzinieku kopējo situāciju turnīra tabulā, un šobrīd ar izcīnītiem 34 punktiem 23 spēlēs "dinamieši" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto pozīciju.

Jāpiebilst gan, ka arī Ufas komandai cīņas pirms pārtraukuma nav aizritējušas ar augstvērtīgākajiem rezultātiem. No septiņām iepriekšējām spēlēm "Salavat Julajev" hokejisti pratuši uzvarēt tikai trijās, un ar 39 punktiem 23 cīņās ierindojas sestajā vietā Austrumu konferencē.

Latvijas klubam pretiniece no Ufas ir īpaši neērta, jo visās līdzšinējās spēlēs divu iepriekšējo sezonu ietvaros "Dinamo" hokejisti pret šo komandu ir piedzīvojuši zaudējumus. Viegli viņiem neklāsies arī šoreiz, un to apliecina bukmeikeru prognozes, pēc kuru aplēsēm laukuma saimnieku iespējamība triumfēt novērtēta ar 60% ticamību.

Turpretī neizšķirts mača pamatlaikā (20%) vai "Dinamo" panākums pēc 60 nospēlētajām minūtēm (20%) ekspertiem šķiet daudz mazāk reāls iespējamais scenārijs. Tāpat speciālisti sliecas prognozēt rezultatīvu un vārtiem bagātu hokeju. Pēc viņu domām pastāv 55% iespējamība, ka spēlē tiks gūti vismaz seši vārti, bet 45%, ka abu komandu vārtsargi kopumā kapitulēs mazāk par šīm sešām reizēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV