Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

FC „Skonto” atspēlējās un izcīna neizšķirtu

Gatis Kreceris, 05.05.2007. 13:00 | komentāri (2)

"LMT Virslīgas" 6. kārtas spēlē FC „Skonto”, spēlējot savās mājās, cīnījās neizšķirti 2:2 ar FK „Jūrmala” futbolistiem.
FC „Skonto” atspēlējās un izcīna neizšķirtu

Galerijas:

Mača sākumā abas komandas cīnījās līdzīgi, it kā vairāk momentu izveidoja jūrmalnieki, taču līdz vārtu guvumam tikt neizdevās. Pēc nospēlētām 25 minūtēm varēja līksmot Jūrmalas līdzjutēji. Ar tālu sitienu no vārtu līnijas savu komandu vadībā izvirzīja Bleidelis. Spēles turpinājumā kalniņam radās laba izdevība rezultātu izlīdzināt, taču šoreiz šī izdevība netika izmantota. Mača 34. minūtē rezultātu dubultoja viens no jūrmalnieku līderiem Katasanovs, kurš netraucēts raidīja bumbu vārtos. Rezultāts negaidīti kļuva 2:0. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās.

Otrā puslaika sākumā pāris labas izdevības rezultāta starpību palielināt bija viesiem, taču tās palika neizmantotas. 58. minūtē savu otro brīdinājumu spēlē saņēma jūrmalnieks Grigorjevs, kā rezultātā atlikušo laiku viesi spēlēja 10 vīru sastāvā. Jau pēc piecām minūtēm skaitlisko pārsvaru izmantoja Cauņa un rezultāts kļuva 1:2. mača turpinājumā daudz vairāk uzbruka skontieši. Likumsakarīgi, ka mājinieki panāca neizšķirtu. 76. minūtē Višņakovs sita nekļūdīgi un 2:2. Atlikušajā lakā Skonto futbolistiem bija pietiekoši daudz iespēju izvirzīties vadībā, bet gan veiksme, gan Šteinbora meistarība glāba jūrmalniekus no zaudējuma. Mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2.

"Skonto" - "Jūrmala" 2:2 (0:2) Bleidelis 25', Katasonovs 34',
Cauņa 63', Višņakovs 76'.
 
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV