Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dinamo hokejisti: Jaunā paaudze tiek labi trenēta

Inga Galkina, 29.11.2010. 16:34

Aizvadītās nedēļas nogalē „Dinamo čipsu treniņos" Dinamo hokejisti Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Gints Meija tikās ar jaunajiem hokejistiem Tukumā un Jelgavā, lai piedalītos kopīgā hokeja treniņā, un jaunajiem būtu iespēja iepazīties ar profesionāla hokejista ikdienu. Dinamieši atzina, ka jaunā paaudze ir labi sagatavota, lai nākotnē godam aizstāvētu Latvijas vārdu, savukārt mazie hokejisti atzina, ka ir lieli hokeja kluba fani.
Dinamo hokejisti: Jaunā paaudze tiek labi trenēta

„Dinamo čipsu treniņā" hokeju skolu audzēkņi abās pilsētās uzzināja savu varoņu profesionālos noslēpumus un hokejistu „knifus".

„Šāda veida tikšanās ar jaunajiem hokejistiem vienmēr ir ļoti pacilājoša, jo tieši viņi ir mūsu viskvēlākie līdzjutēji, kas aizrautīgi seko līdzi visām spēlēm. Aizvadot kopā ledus treniņu, jāsaka, ka jaunieši ir labi sagatavoti un nākotnē varētu godam pārstāvēt Latviju dažādos hokeja turnīros. Svarīgi, lai šī degsme un mīlestība pret hokeju neizzustu un palīdzētu pilnveidot viņu karjeru nākotnē," norāda Dinamo Rīga spēlētājs Guntis Galviņš.

Kristīne Mālniece, AS Latfood mārketinga direktore un „Dinamo čipsu treniņu" idejas iniciatore informē, ka tuvākajā laikā treniņi tiks realizēti arī citviet un cer, ka šī būs labi iesākta tradīcija: „Mazajiem sportistiem būtiska ir ne tikai iespēja tikties ar saviem varoņiem klātienē, bet arī saņemt un novērtēt padomus par labāku slidošanas tehniku vai ripas metienu. Domāju, ka mazajiem hokejistiem tikšanās bija laba motivācija turpināt trenēties un nākotnē sasniegt savu elku profesionālo sniegumu. Vienlaikus viņiem bija iespēja klātienē pārliecināties par to, ka teicama rezultāta pamatā ir intensīvs darbs."

Treniņu laikā jaunieši ar hokejistiem pārrunāja arī sabalansēta uztura nozīmi. Ādažu čipsu Uzturmācības klases vadītāja jauniešiem skaidroja sabalansēta uztura nozīmi ikdienā un sniedza padomus, kā vislabāk uzņemto enerģiju izmantot sevis pilnveidošanai un attīstīšanai.

Uzņēmums Latfood ir viens no Dinamo Rīga sadarbības partneriem, kā rezultātā sporta faniem ir dota iespēja komandai palīdzēt arī finansiāli. Šobrīd Dinamo produktu līnijā Ādažu čipsiem ir divu veidu kartupeļu čipsi - Dinamo čipsi ar uzvaras garšu" un „Dinamo čipsi ar panākumu garšu", kas nemainīgi turas starp iecienītākajiem produktiem Dinamo produktu līnijā."

Tieši šobrīd AS Latfood piedāvā arī akciju „Dinamo čipsos!", kur, iegādājoties Dinamo čipsus, iespējams atrast akcijas kuponus un laimēt balvas – hokeja nūjas ar Dinamo Rīga hokejistu autogrāfiem un hokeja ripas. Savukārt, atrodot akcijas kuponu ar hokejistu attēlu, iespējams piedalīties loterijā un laimēt vienu no četrām iespējām kopā ar 10 draugiem vērot klātienē Dinamo Rīga mājas spēli no VIP ložas.

AS Latfood ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā - stabils tirgus līderis. Uzņēmuma produkcija ar preču zīmi Taffel tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu, savukārt Azerbaidžānā Latvijas čipsi nopērkami ar Ādažu čipsi zīmolu.

AS Latfood ražotie kartupeļu čipsi tiek ražoti tikai no Latvijā speciāli audzētiem kartupeļiem, ko nodrošina apmēram 20 Latvijas zemnieku saimniecības, ar kurām AS Latfood sadarbojas jau vairāk nekā 10 gadus.

Vairāk informācijas par uzņēmumu un akciju: www.cipsi.lv un draugiem.lv domubiedru grupā www.draugiem.lv/Adazu_cipsi vai Twiter.com kanālā www.twitter.com/Adazu_cipsi

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV