Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Saramotins – līderis Maskavā!

easyget.lv, 06.05.2007. 11:00

Rietumu banka – Rīga riteņbraukšanas komandas līderis Aleksejs Saramotins pēc aizvadītā prologa un pirmā posma kļuvis par velobrauciena „Five rings of Moscow” (UCI kat.2.2) kopvērtējuma līderi.
Saramotins – līderis Maskavā!
Arī otrajās sacensībās Maskavā Rietumu banka - Rīga nodemonstrēja lielisku komandas kopdarbu. 100 kilometrus garajā pirmajā posmā pa uzvaras svētku gaidās dekorēto Maskavas centru Rietumu Bankas – Rīga komanda kontrolēja sacensības gaitu – visu laiku kāds no Latvijas komandas sportistiem bija brauciena galvgalī. 10 kilometrus pirms finiša visai nopietnu bēgšanas mēģinājumu kopā ar Premier komandas braucēju realizēja Aleksandrs Mironovs, taču pirms paša finiša sekotāji viņus noķēra un otro vietu izcīnīja Aleksejs Saramotins. Nepārspēts šoreiz palika baltkrievs Aleksandrs Kučinskis.

Pirms tam prologā otro vietu izcīnīja Kalvis Eisaks, trešo Aleksandrs Mironovs, un arī pārējie četri komandas braucēji iespraucās labāko desmitā.

Sacensībās piedalās 150 sportisti no 7 valstīm. Velobrauciena uzvarētājs taps zināms 9. maijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV