Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ziemassvētku priekšvakarā jaunie futbolisti sacentīsies „Futo-Forward kausa" 3. posma sacensībās

BFAC, 17.12.2010. 13:04

„Futo-Forward Kauss" ir bērnu futbola turnīrs, kurā četrās vecuma grupās (no 7 līdz 10 gadiem) piedalās 38 jauno futbolistu komandas no visas Latvijas. Kā ierasts, arī šoreiz – 18. un 19. decembrī – jaunie futbolisti sacentīsies Rīgas Olimpiskajā sporta centrā Grostonas ielā 6. Turnīru ar sporta ekipējuma firmas „Forward" finansiālu atbalstu organizē Bērnu futbola attīstības centrs (BFAC).

„Šis turnīra posms būs īpašs," stāsta BFAC valdes priekšsēdētāja Ilona Upeniece, „jo turnīrs notiek Ziemassvētku noskaņās, un esam bērniem sarūpējuši ne vien iespēju sacensties futbola laukumā, bet arī piedalīties dažādās atrakcijās un svētku pasākumos." Turnīra organizatore uzskata, ka bērniem nepieciešams ne vien sacenšanās prieks, bet arī svētku sajūta un iespējas kopīgi izklaidēties arī ārpus sporta laukuma. Pie jaunajiem futbolistiem ieradīsies Ziemassvētku vecītis, kuru pavadīs Laimes lācis, būs garšīgas dāvanas, atrakcijas, rotaļas, pārsteigumi. Un, protams, īsti futboliska Ziemassvētku eglīte. Bērnus sagaidīs Ziemassvētku turnīra talismans Futbola Sniegavīrs, kurš sagādājis jaunajiem sportistiem īstu pārsteigumu – Zvaigžņu lietu.

„Es vēlos, lai visi šādi turnīri mazajiem sportistiem ir ne tikai sports, ne tikai futbols, bet arī tāda kopā sanākšana, kas radītu mazajiem censoņiem īstu svētku sajūtu," uzsver Ilona Upeniece. „Tā tam arī būtu jābūt, jo apmierinātiem ar piedalīšanos gan „Futo – Forward kausā", gan citos turnīros būtu jābūt ne vien uzvarētājam, jo tāds var būt tikai viens, bet arī katram turnīra dalībniekam – tātad organizētājiem ir jāpiedāvā dalībniekiem gan spēles prieks, gan gandarījums par piedalīšanos sporta svētkos." BFAC vadītāja uzsver, ka nereti bērnu turnīros viss uzsvars tiek likts tikai uz notikumiem laukumā, bet ārpuslaukuma aktivitātes netiek piedāvātas: „Tas, protams, no sportiskā viedokļa nav nekas slikts, taču es esmu pārliecināta, ka papildus pasākumi un bērniem piedāvātās aktīvās atpūtas iespējas ir ne mazāk svarīgas. Tieši tā mēs cenšamies organizēt savus turnīrus – lai katrs dalībnieks jūtas piederīgs kopīgajai futbolistu saimei un kopīgai atpūtai."

„Futo – Forward Kausa" 3. posma spēles notiks 18. decembrī un 19. decembrī no pulksten 9.00 ( Olimpiskajā sporta centrā Grostonas ielā 6 futbola arēnā) Atbalstīt savējos vai vienkārši just līdzi mazajiem futbolistiem, kā arī piedalīties sporta atrakcijās aicināti arī līdzjutēji un ģimenes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV