Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

FK «Jelgava» uzsāk 2011. gada sezonas abonementu tirdzniecību

FK «Jelgava», 23.12.2010. 10:15

Futbola klubs „Jelgava" gatavošanos jaunajai sezonai sāks pirmdien, 27. decembrī, bet jau no 23. decembra mūzikas klubā «Jelgavas kreklos» Lielajā ielā 19a, Jelgavā ir iespējams iegādāties jaunās sezonas abonementus, kas būs lieliska dāvana sporta draugiem un līdzjutējiem svētkos.
FK «Jelgava» uzsāk 2011. gada sezonas abonementu tirdzniecību

Abonements būs derīgs visām FK «Jelgava» virslīgas un Latvijas kausa izcīņas mājas spēlēm un tā cena ir 12 lati. Visiem abonementu pircējiem dāvanā būs FK „Jelgava" fanu šalle, kā arī sezonas gaitā abonementu īpašniekiem sadarbībā ar kluba atbalstītājiem tiks piedāvātas dažādas atlaižu programmas, bet sezonas pēdējā mājas spēlē sezonas abonementu īpašniekiem būs iespēja piedalīties izlozē, kuras galvenā balva būs iespēja divām personām klātienē apmeklēt Anglijas premjerlīgas spēli.

Bez maksas FK «Jelgava» spēles 2011. gada sezonā varēs apmeklēt pensionāri, pirmsskolas vecuma bērni un Jaunatnes futbola centra «Jelgava» audzēkņi, pārējiem ieejas maksa būs 1 Ls.

Papildu informācijai par FK «Jelgava» abonementu programmu sekojiet līdz mājas lapā: www.fkjelgava.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV