Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Bukmeikeri rīdziniekiem paredz zaudējumu šī gada pēdējā spēlē

Madara Zute, 28.12.2010. 09:43

Pēc „Optibet" ekspertu domām Latvijas komanda Rīgas „Dinamo", visticamāk, cietīs neveiksmi otrdien „Arēnā Rīga" paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Omskas „Avangard" vienību, kas rīdziniekiem būs pēdējā šajā kalendārajā gadā.

Latvijas kluba hokejistiem pašreizējā mājas spēļu sērija rit ar mainīgām sekmēm, panākumiem mijoties ar neveiksmēm. No trim aizvadītajiem mačiem galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie spējuši gūt panākumus divos, pēcspēles metienu sērijā uzveicot Maskavas „Dinamo" (2:1), kā arī pagarinājumā ar identisku rezultātu liekot kapitulēt latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas „Jugra. Savukārt duelī pret Astanas „Barys" komandu Rīgas „dinamieši" izrādījās bezspēcīgi, atzīstot pretinieku pārākumu ar rezultātu 0:4.

Latvijas galvaspilsētas komandas rindas joprojām savainojumu dēļ nevar pārstāvēt vairāki vadošie spēlētāji, kā, piemēram, Sandis Ozoliņš, Lauris Dārziņš un Marks Hartigans. Tāpat traumas dēļ laukumā nav spējīgi doties abi nomināli vadošie vārtsargi Kriss Holts un Mikaels Telkvists, tādēļ otrdienas mačā pret „Avangard", visticamāk, rīdzinieku vārtos atkal nāksies stāties Edgaram Lūsiņam, kurš aizvadīja arī divas iepriekšējās spēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā „Dinamo" ar 54 izcīnītiem punktiem 37 spēlēs ieņem sesto pozīciju. Tikmēr tās nākamā sāncense „Avangard" ar uzbrukuma līderi Jaromiru Jāgru priekšgalā ar 72 punktiem tikpat mačos ierindojas augstajā ceturtajā vietā Austrumos, tikai par četriem punktiem atpaliekot no līgas līderes Magņitogorskas „Metallurg". Jāpiebilst, ka Omskas klubs patlaban atrodas teicamā sportiskajā formā un ir uzvarējis 12 no iepriekšējām 15 cīņām.

Abas pretinieces jau šajā sezonā vienu reizi tikušās. Oktobra sākumā Omskā notikušajā mačā rīdzinieki guva virsroku pār mājiniekiem pēcspēles metienu sērijā (4:3), izšķirošo „bullīti" realizējot Aleksandram Ņiživijam.

Trešdienas cīņā par favorītiem bukmeikeri uzskata Omskas „Avangard" hokejistus, kuru iespējas uzvarēt tiek vērtētas ar 45% ticamību. Mazāk reāls speciālistiem šķiet iespējamais rīdzinieku triumfs (35%), kā arī neizšķirts (20%).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV