Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas U-17 izlase izcīna divas uzvaras pār baltkrieviem

Māris Gorbunovs, 29.12.2010. 12:37

Latvijas U-17 izlasei ar divām pārbaudes spēlēm pret Baltkrievijas vienaudžiem sākās pirmais sagatavošanās posms pirms Eiropas ziemas jaunatnes olimpiādes. Mūsu komanda abās tikšanās reizēs izcīnīja uzvaras ar rezultātu 7:2 un 3:0.

Pirmajā spēlē Latvijas U-17 izlases labā pa diviem vārtiem guva Teodors Bļugers, Nikolajs Jeļisejevs, Valters Freijs, vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Martins Lavrovs. Šajā spēlē mūsu komandas vārtus sargāja Nils Grīnfogels un Ivars Punennovs. Par mača labāko spēlētāju Latvijas komandas labā tika atzīts uzbrucējs Teodors Bļugers, viņš šajā spēlē nopelnīja 4 (2+2) punktus, viņa maiņas partneris Martins Lavrovs nopelnīja 5 (1+4) punktus.

Otrajā spēlē mūsu komandas labā vārtus guva Zintis Nauris Zuševics, Valters Frejs un Martins Lavrovs. Šoreiz vārtus sargāja Ivars Punnenovs un Elvis Merzļikins. Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīts vārtsargs Ivars Punnenovs, kurš abās spēlēs veiksmīgi sargāja Latvijas vienības vārtus.

Pēc otrās spēles Latvijas U-17 izlases treneris Anatolijs Jemeļjaņenko atzina: "Ļoti labas spēles. Izvēlējāmies spēlēt ar baltkrieviem, jo viņiem šis, 1994. gads ir labs. Mēs apskatījām 28 spēlētājus, tai skaitā trīs vārtsargus. Mūsu redzeslokā ir vēl kādi četri – pieci spēlētāji, kuri varētu pastiprināt komandu. Pirms jaunatnes ziemas olimpiādes būs treniņnometne un domāju, ka būs grūti izvēlēties sastāvu, kurš brauks turnīru. Principā viss vēl priekšā. Priecē, ka visi puiši centās un sitās. Gan pirmajā, gan otrajā spēlē treneru korpusam nepatika spēles sākums, ilgi iešūpojāmies. Spēlētājiem vēl ir jāstrādā un jāstrādā gan klubos, gan arī izlases treniņnometnē. Pirmajā spēlē patika, ka puiši atrada savu spēli un neizlaida to līdz pat spēles beigām."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV