Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izvēlēti Latvijas labākie jaunie džudisti

Darja Davidova, 30.12.2010. 11:07

Noslēdzies Latvijas Džudo federācijas projekts „Rīgas Brīvostas balvu izcīņa", kuras rezultātā tika noteikti trīs labāki Latvijas džudisti vecuma grupās līdz 13 un līdz 15 gadiem.

Par labākajiem Latvijas džudistiem vecumā grupā līdz 13 gadiem kļuva Ruslans Soha (Liepājas Kompleksā sporta skola), Raimonds Graumanis (Džudo klubs LIDO) un Eduards Blūmentāls (Vsevoloda Zeļonija džudo skola). Par labākajiem Latvijas džudistiem vecuma grupā līdz 15 gadiem kļuva Gusts Garkalns (Pierīgas Bērnu un jaunatnes sporta skola), Aļeksejs Akimenko (Vsevoloda Zeļonija džudo skola) un Stīvens Vēveris (Džudo klubs LIDO).

Latvijas Džudo federācijas viceprezidents Aleksandrs Jackevičs uzsver, ka projekts „Rīgas Brīvostas balvu izcīņa" deva papildu impulsu un Latvijas klubu ieinteresētību jaunu sportistu audzināšanā un jaunu džudistu paaudzes sagatavošanā, sacensību kvalitātes uzlabošanā, džudo attīstībā republikas reģionos.

Latvijas labākie džudisti tika noteikti pamatojoties uz piecu turnīru rezultātiem. Latvijas Džudo federācijas plāno turpināt projekta realizāciju arī nākamgad.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV