Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atsākas Latvijas atklātais virslīgas hokeja čempionāts

Māris Gorbunovs, 05.01.2011. 10:44

Šodien, 5. janvārī, ar divām spēlēm Liepājā un Jelgavā pēc Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām atsāksies Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles.

Liepājas metalurgs ledus hallē savā starpā spēkosies vietējie Metalurgs 2 un DHK Latgale, tiks aizvadīta 1. decembra pārceltā spēle. Šī būs abu komandu otrā tikšanas reize, pirmajā – liepājnieki pārliecinoši izbraukumā ar 4:0 apspēlēja Daugavpils vienību. Ir paredzama intriģējoša spēle, jo abas komandas turnīra tabulā atdala tika viens punkts. Liepājas komanda šobrīd ir otrajā vietā, Latgale – trešajā, aizvadot par vienu spēli vairāk.

Otrajā virslīgas spēlē Zemgale/JLSS uz Latvijas Krājbankas ledus uzņems HS Rīga/LSPA. Abas komandas savā starpā šajā sezonā ir tikušās divas reizes. Abās spēlēs grūtas uzvaras ar 5:3 un 3:1 izcīnīja jelgavnieki. Ņemot vērā šo spēļu vēsturi interesanta un spraiga cīņa gaidāma arī šodienas spēlē.

5.janvāris, trešdiena, plkst. 18:30,
72. „Liepājas Metalurgs II" - DHK „Latgale" (Liepājas Metalurga ledus halle)

5.janvāris, trešdiena, plkst. 19:30,
91. „Zemgale/JLSS" – „HS Rīga/LSPA" (Latvijas Krājbankas ledus halle)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV