Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„TTT Rīga" vienojas par sadarbības pārtraukšanu ar Kvanitru Hollingsvortu

Egils Lūsis, 05.01.2011. 14:08

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" otrdien, 4. janvārī, vienojās ar amerikāņu centra spēlētāju Kvanitru Hollingsvortu (Quanitra Hollingsworth) par līguma pārtraukšanu pirms sezonas beigām. Komanda turpina gatavošanos Eirolīgas devītās kārtas spēlei 13. janvārī, kad Rīgā viesosies Guntas Baško pārstāvētais Polijas klubs "Wisla Can-Pack Krakow".

Pārtraucot sadarbību ar „TTT Rīga, Kvanitra Hollingsvorta teica: „Paldies jums par jūsu laiku un sadarbību. Man tiešām patika spēlēt basketbola klubā „TTT Rīga"! Vēlu labu veiksmi sezonas turpinājumā."

Kvanitra Hollingsvorta (196/1988/Virginia Commonwealth University) "TTT Rīga" sastāvā piedalījās 9 LSBL spēlēs, vidēji 25:10 minūtēs gūstot 18,4 punktus, izcīnot 10,2 atlēkušās bumbas un bloķējot 1,7 pretinieču metienus, minētajās kategorijās sasniedzot labākos rādītājus komandā. Centra spēlētāja sacentās 8 Eirolīgas spēlēs, vidēji 34.4 minūtēs guva 10,0 punktus, izcīnīja 10,5 bumbas zem groziem, pārtvēra 1,1 pretinieču piespēli, bloķēja 1,1 sāncenšu metienu un 0,6 reizes rezultatīvi piespēlēja. Hollingsvorta sasniedza labāko metienu precizitāti rīdzinieču rindās, realizējot 44,4% divpunktu metienu.

Sadarbība pārtraukta pēc abpusējas vienošanās, nokārtojot līguma pirmajos trīs mēnešos paredzētās pušu saistības. "TTT Rīga" pateicas spēlētājai par atdevi treniņos un spēlēs, kā arī novēl sekmīgus startus sezonas un karjeras turpinājumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV