Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

OPTIBET: Rīgas "Dinamo" varētu sagaidīt zaudējums spēlē ar "Lokomotiv"

Madara Zute, 06.01.2011. 10:08

Pēc „Optibet" ekspertu domām, Latvijas komanda Rīgas „Dinamo", visticamāk, cietīs pārliecinošu neveiksmi ceturtdien izbraukumā paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret pašreizējo turnīra līderi Jaroslavļas „Lokomotiv".

Sastāva komplektācijas un savainojumu problēmu nomocītā Rīgas „Dinamo" komanda pēdējā laikā ne tuvu nerāda tādu sniegumu, kādu cerētu ieraudzīt Latvijas galvaspilsētā bāzētās vienības atbalstītāji. Pēdējo uzvaru pamatlaikā rīdzinieki svinēja decembra sākumā, kad savā laukumā ar rezultātu 4:1 uzveica Novokuzņeckas „Metallurg", savukārt pēc tam nākamajās deviņās spēlēs galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie spēja iegūt tikai piecus punktus.

Līdz ar neveiksmīgo sniegumu sarežģījušās Latvijas kluba izredzes noturēties labāko astoņu KHL Rietumu konferences vienību pulkā, kas tādējādi ļautu piedalīties izslēgšanas spēlēs. Patlaban „Dinamo" ar 54 punktiem ieņem septīto vietu, bet divas tuvākās konkurentes ir pavisam netālu – Maskavas „Spartak" atpaliek par diviem, savukārt Ņižņijnovgorodas „Torpedo" par četriem punktiem. Ja rīdzinieki nesāks beidzot aktīvāk vākt punktus, drīz vien viņi var palikt ārpus vadošā konferences astotnieka.

Tikmēr „Lokomotiv", gluži pretēji Latvijas klubam, darbojas lieliski un ir uzvarējusi pēdējās septiņas spēles, katrā no tām pārspējot sāncenšus vismaz ar trīs ripu handikapu. Kopumā 39 mačos izcīnītie 80 punkti ļauj Jaroslavļas komandai ieņemt pirmo vietu gan KHL Rietumu konferencē, gan visā līgā. „Lokomotiv" patlaban atrodas vislabākajā kondīcijā no visām līgas vienībām un noteikti centīsies apliecināt savu pārākumu arī mājas arēnā pret ciemiņiem no Rīgas.

Ceturtdienas cīņā par izteiktiem favorītiem bukmeikeri uzskata Jaroslavļas „Lokomotiv" hokejistus, kuru iespējas uzvarēt tiek vērtētas ar 67% ticamību. Maz ticams speciālistiem šķiet iespējamais rīdzinieku triumfs (17%), kā arī neizšķirts (16%).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV