Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zemgale un Latgale izcīna uzvaras

Māris Gorbunovs, 06.01.2011. 10:57

Vakar, 5. janvārī, ar divām spēlēm Liepājā un Jelgavā pēc Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām atsākās Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles.

Liepājā, vietējā Metalurga 2 komanda uzņēma viesus no Daugavpils. Spraigā cīņā ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) uzvaru svinēja Jurija Agureikina vadītā komanda. Viesiem šajā spēlē izcēlās, vecmeistars Aleksandrs Kerčs 2 (1+1) un Vladislavs Balakuns 2 (1+1). Jāsaka, ka šī uzvara varētu tikt anulēta, jo Daugavpils komandas sastāvā spēlē pret Liepāju piedalījās nepieteikts spēlētājs (Renārs Zeltiņš), kurš spēlēja bez licences ar nenokārtotu pārejas karti no HS Rīga/Prizma uz DHK Latgale. Nākamnedēļ, 11. janvārī LHF disciplinārā komiteja šo gadījumu izskatīs un pieņems lēmumu.

Dienas otrajā spēlē, Jelgavā savā starpā sacentās Zemgale/JLSS un HS Rīga/LSPA. Tāpat kā iepriekšējās divās tikšanās reizēs, kad uzvaras svinēja jelgavnieki, spēle izvērtās interesanta un spraiga. Arī šoreiz savu pārākumu 5:3 (2:1, 0:0, 3:2) pār studentiem nodemonstrēja Jelgavas komanda. Šajā spēlē uzvarētājiem trīs vārtus guva Aldis Āboliņš, viņam arī viena rezultatīva piespēle, ar vieniem vārtiem izcēlās Krišs Kupčus un Andis Āboliņš. Šodien bija laba spēle, labs slidojums, agresīva aizsardzība un pašaizliedzība. Spēlējām ar pilnām četrām maiņām, kas ļāva darboties aktīvāk malējiem uzbrucējiem. Kopumā ar spēlētāju sniegumu esmu apmierināts, tā pēc spēles Zemgale/JLSS komandas galvenais treneris Ronalds Ozoliņš.

Nākamas Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles norisināsies jau šajā nedēļās nogalē, kad piektdien, 7. janvārī HK Ogre savās mājās uzņems SMScredit.lv, HS Rīga/Prizma Volvo SC ledus hallē uzņems Zemgale/JLSS. Sestdien, 8. janvārī HK Ogre uzņems HS Rīga/LSPA, DHK Latgale, šoreiz savās mājās vēlreiz spēkiem mērosies ar Liepājas metalurgs 2. Sestdien un svētdien Ozolniekos ir paredzēta sapārotās spēles starp Ozolnieki-MONARCH un Elektrēnu Energija-Orakulas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV