Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijai laba spēle pret Vāciju

Lilita Mitrofanova, 07.01.2011. 10:00

Vakar tika aizvadītas Eiropas jauniešu čempionāta 2.kvalifikācijas kārtas otrās dienas spēles. Uzvaras svinēja Slovākijas, Beļģijas un Vācijas valstu izlases.

Pirmajā spēlē tikās Slovākijas un Anglijas valstu izlases, kur pārliecinošu uzvaru ar 3-0 (25-12; 25-20; 25-19) svinēja Slovākijas jaunie volejbolisti. Rezultatīvākie spēlētāji šodien vakardienas līderi - Slovākijas izlasē ar 11 gūtiem punktiem Marek Ludha, savukārt Anglijas izlasē Miles Jermaine arī ar 11 gūtiem punktiem.

Otrajā spēlē ar rezultātu 3-0 (25-21; 26-24; 25-21) Beļģijas jauniešu izlase uzvarēja Nīderlandes vienaudžus. Rezultatīvākais Beļģijas izlasē Lim de Swert ar 15 gūtiem punktiem, Nīderlandes izlasē šodien rezultatīvākais vakardienas līderis Rowan Hogenboom ar 19 gūtiem punktiem.

Pēc spēles Nīderlandes izlases galvenais treneris Ron Zwerver atzina, ka komandas pieļauto kļūdu pēc tika zaudēta spēle: „Šī bija līdzīga spēle, bet beigās viss bija atkarīgs no trīs asām gremdēm, kuras mūsu komandai radīja problēmas. Visos setos tika zaudēti pa trīs punktiem pēc kārtas. Kādam no komandas vajadzēja uzņemties iniciatīvu un to vērst par labu, bet neviens to neizdarīja."

Trešajā spēlē ar rezultātu 3-0 (25-22; 25-20; 25-12) uzvarēja Vācijas izlase uzvarēja Latvijas jaunos volejbolistus. Šodien rezultatīvākais Latvijas komandā bija komandas kapteinis Daniels Nātriņš, kurš komandas labā guva 9 punktus, savukārt Vācijas izlasē bija divi izteikti līderi – Tim Dobbert un Phillip Treknler, kuri katrs guva pa 15 punktiem.

Pēc spēles Latvijas izlases galvenais treneris Nauris Sokolovskis bija apmierināts ar komandas sniegumu: „Esmu apmierināts ar to, kā komanda nospēlēja. Pirmie divi seti bija ļoti labi, puiši darīja visu, ko varēja, cīnījās par katru bumbu. Trešajā setā puiši nedaudz nogura un netika vairs galā ar uzņemšanu. Jāsaka godīgi – vācieši vairs neservēja lēciena serves, jo saprata, ka tās mēs varam uzņemt labāk, lai gan šodien uzņēmām arī viņu planierus. Vācija servēja visu laiku uz vienu cilvēku, bet viņš lieliski tika galā ar uzņemšanu."

Eiropas jauniešu čempionāts meitenēm

Ingunas Minusas un Aleksandras Tihovskas trenētā Latvijas jauniešu meiteņu izlase Slovākijā Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē ar 3-1 (20-25; 25-23- 26-24; 25-15) uzvarēja Igaunijas izlasi. Priekšā cīņa ar Čehijas, Slovākijas un Somijas izlasēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV