Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Meklē atbalstu, lai varētu izveidot meiteņu futbola komandu

Elīna Sprūde-Nesenberga, 10.01.2011. 13:59

Futbola skola „METTA" vēlas izveidot meiteņu futbola komandu. Lai iegūtu nepieciešamo finansējumu, futbola skola piedalās Labiedarbi.lv 9. projektu konkursā. Pasaulē futbols meiteņu vidū ir ļoti populārs, taču Latvijā tas pagaidām nav tik izplatīts. Meitenēm, kuras vēlas spēlēt futbolu, vairākumā gadījumu nākas trenēties kopā ar zēniem, jo nav iespējams nokomplektēt pilnas meiteņu treniņu grupas.

Projekta pieteikumā Emīls Latkovskis rakstīja: „Aprīlī Rīgā notiks Futbola skolas "Metta" organizēts starpskolu meiteņu futbola turnīrs (2002./2003. g. dz. meitenēm), pēc kura no labākajām un aktīvākajām dalībniecēm tiks izveidota pilnīgi jauna, pilnvērtīga meiteņu futbola komanda. Šai komandai būs nepieciešami formastērpi, bumbas, aizsargi, apavi un cits futbola inventārs, kā arī laukuma īre treniņiem, kas kopumā veido ievērojamu naudas summu. Esošajā ekonomiskajā situācijā reti kura ģimene var segt visas izmaksas, kas nepieciešamas pilnvērtīgai, kvalitatīvai un mūsdienīgai bērna sportiskajai attīstībai. Tā rezultātā daudziem talantīgiem bērniem tiek liegta iespēja nodarboties ar futbolu. Iegūtais finansējums ļaus apgādāt jaunizveidoto meiteņu futbola komandu ar visu nepieciešamo inventāru!"

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1997 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv (http://goo.gl/wv7yV) un draugiem.lv (http://goo.gl/LpJDJ). Pašlaik projekts ar 917 balsu lielu atbalstu atrodas 5. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos.

Janvāra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 11 179 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Par Labiedarbi.lv

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV