Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Skonto" turpmāk trenēs Marians Pahars

Uldis Strautmanis, 11.01.2011. 16:09

Par Latvijas futbola čempionvienības „Skonto" galveno treneri oficiāli apstiprināts Marians Pahars, bet līdzšinējais galvenais treneris Aleksandrs Starkovs ir pieņēmis Azerbaidžānas kluba „Baku" piedāvājumu trenēt šo komandu.

Pahara vadībā komanda gatavosies Sadraudzības kausa izcīņai, uz kuru „Skonto" dosies šīs nedēļas beigās. Pārējais treneru korpuss komandā nemainās - Pahara palīgi būs Vitālijs Astafjevs, Jurijs Ševļakovs un Aleksandrs Kulakovs, bet komandas tehniskais direktors būs Genādijs Karavajevs.

„Skonto" komandu Starkovs pirmo reizi sāka trenēt 1993.gada un vadīja komandu līdz 2004.gadam, kad piekrita pāriet uz Maskavas „Spartak". Vēlāk Starkovs „Skonto" sistēmā darbojās kā sporta direktors, bet pirms pagājušās sezonas atgriezās „Skonto" galvenā trenera amatā. Starkova otra atgriešanās bija ļoti veiksmīga, jo „Skonto" kļuva par 2010.gada Latvijas čempioniem.

Pahars savulaik spēlēja „Skonto" rindās un no šīs komandas pārcēlās uz „Southampton", kurā bija viņa futbolista karjeras spožākie mirkļi. Vēlāk viņš spēlēja „Anorthosis" komandā Kiprā, bet 2008.gadā atgriezās „Skonto" sastāvā. Pirms pagājušās sezonas Pahars kopā ar Vitāliju Astafjevu piekrita kļūt par Starkova palīgiem „Skonto" komandā.

Visas puses ir panākušas vienošanos par Starkova pārcelšanos uz Azerbaidžānu.

„Skonto" kluba vadība un spēlētāji novēl Aleksandram Starkovam veiksmi turpmākajā trenera karjerā un izsaka pateicību par paveikto komandas darbības uzlabošanā un futbolistu izaugsmē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV