Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Bukmeikeri prognozē Rīgas „Dinamo" triumfu spēlē ar „Spartak"

Madara Zute, 12.01.2011. 09:34

Pēc „Optibet" ekspertu domām Latvijas komanda Rīgas „Dinamo", visticamāk, gūs uzvaru trešdien „Arēnā Rīga" paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Maskavas „Spartak" vienību.

Pirmdien rīdzinieki pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma beidzot atkal guva panākumus - mača pamatlaikā, ar rezultātu 4:2 savā laukumā pieveicot Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas „Dinamo" vienību un sagādājot tai astoto zaudējumu pēc kārtas turnīra ietvaros. Pēc šīs uzvaras galvenā trenera Juliusa Šuplera vadītā komanda ar 57 izcīnītiem punktiem 42 mačos joprojām ieņem astoto vietu KHL Rietumu konferencē.

Latvijas kluba rindās pēc savainojumu izdziedēšanas laukumā atgriezušies gandrīz visi spēlētāji, ieskaitot komandas kapteini Sandi Ozoliņu. Tas rīdziniekiem neapšaubāmi ir liels pluss, jo tieši patlaban viņus gaida saspringts spēļu grafiks, kur izšķirsies, vai „Dinamo" spēs nodrošināt iekļūšanu KHL izslēgšanas mačos.

Maskavas „Spartak" ir viena no tiešajām Latvijas komandas konkurentēm turnīra kopvērtējuma tabulā. Krievijas galvaspilsētā bāzētais klubs 41 spēlē izcīnījis 58 punktus un atrodas vienu pozīciju priekšā rīdziniekiem, proti, KHL Rietumu konferences septītajā vietā. Savā starpā šī vakara mača pretinieces jau tikušās trīs reizes, no kurām divkārt pārāki izrādījušies „Spartak" hokejisti, bet vienā cīņā uzvaras laurus plūkuši „dinamieši".

Trešdienas cīņā par nelieliem favorītiem bukmeikeri uzskata „Dinamo" hokejistus, kuru iespējas uzvarēt tiek vērtētas ar 45% ticamību. Nedaudz mazāk ticams speciālistiem šķiet iespējamais maskaviešu triumfs (35%) vai neizšķirts pēc mača pamatlaikā nospēlētajām 60 minūtēm (20%).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV