Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Vēl trīs dienas iespējams izvēlēties norises vietu dīķu hojeka čempionātam „Red Bull Open Ice"

Kristīne Runce, 12.01.2011. 10:16

Vēl tikai trīs dienas, līdz 15. janvārim „Red Bull" mājaslapā norisināsies balsojums par dīķu hokeja čempionāta „Red Bull Open Ice" norises vietām.
Vēl trīs dienas iespējams izvēlēties norises vietu dīķu hojeka čempionātam „Red Bull Open Ice"

Jau ziņots, ka pasākumu norises vietas tiks izvēlētas balsojumā, kurā ikviens var pieteikt savu iemīļoto hokeja spēles ūdenstilpni. Iecerēts, ka čempionātā komandas cīnīsies Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās un katrs čempionāta posms notiks citā dīķī - tajā, kas uzvarēs balsošanā. Pasākumu norises datumi ir 29. janvāris, 12. un 19. februāris (pasākumu norises datums var tikt mainīts laika apstākļu dēļ). Čempionāta fināls paredzēts 20. februārī uz tās pašas ūdenstilpnes, kur notiks Rīgas divīzijas atlase.

"Mēs ceram, ka laika apstākļi būs atbilstoši un čempionāta posmi notiks kā iecerēts. Red Bull pasākumi vienmēr ir bijuši pilni izaicinājumu un Red Bull Open Ice būs vairāk nekā kārtīgs piemājas čempionāts. Šobrīd nu jau vairāk nekā 70% Rīgā un 45% Latvijas divīzijās ir pieteikuši savu dalību - tātad jau tagad interese ir liela," atzīst Mārcis Gulbis, pasākuma producents.

Komandu pieteikšana Red Bull mājaslapā Rietumu un Austrumu divīzijās turpināsies līdz 23. janvārim, bet Rīgas divīzijā līdz 12. februārim. Čempionāta nolikums paredz, ka katrā komandā ir četri spēlētāji un viens rezerves spēlētājs, kurš tāpat kā pārējā komanda ir iepriekš reģistrēts komandas sastāvā Red Bull mājaslapā. Cīņa laukumā notiek četri pret četri. Komandā var tikt pieteikti spēlētāji no 16 gadu vecuma, taču, dalībniekiem vecumā no 16 līdz 18 gadiem jāuzrāda rakstisks apliecinājums, par vecāku piekrišanu dalībai čempionātā. Pieteikt var gan vīriešu, gan sieviešu, gan arī jauktās komandas, bet atsevišķa sieviešu un jaukto komandu grupa veidota netiek. Profesionāli un/vai licencēti hokejisti čempionātā piedalīties nedrīkst, jo „Red Bull Open Ice" ir amatieru čempionāts.

"Red Bull Open Ice" katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Latvijā "Red Bull Open Ice" notiek pirmo reizi.

Spēlētājiem- amatieriem šis pasākums būs iespēja izbaudīt hokeja spēles garšu un iegūt galveno balvu – ceļojumu uz Zalcburgu, viesojoties Red Bull Salzburg hokeja komandas mājas mītnē, kā arī citas interesantas balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Red Bull aicina: Meklē rokā slidas, piesaki savu komandu un iecienīto dīķi mājas lapā www.redbull.lv, balso un uzvarētāju dīķī notiks čempionāta atlases turnīrs. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem + vienam rezervistam. Detalizētāku noteikumu aprakstu un papildus informāciju var atrast www.redbull.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV