Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Saramotins joprojām līderis Maskavā!

easyget.lv, 07.05.2007. 11:10

Arī pēc velobrauciena „Five rings of Moscow” (UCI kat.2.2) otrā posma tā līdera dzelteno krekliņu nosargājis Rietumu banka – Rīga komandas pārstāvis Aleksejs Saramotins. Arī sacensību otrajā posmā viņš izcīnīja otro vietu. Trīs startos Maskavā Saramotins ticis jau pie 34 ieskaites punktiem UCI Eiropas rangā.
Saramotins joprojām līderis Maskavā!

Saramotina pārsvars pār otrajā vietā esošo baltkrievu Aleksandru Kučinski ir trīs sekundes. Trešā un ceturtā vieta kopvērtējumā pagaidām ir vēl diviem „baņķieriem” Aleksandram Mironovam un Sergejam Firsanovam.

Interesanti, ka otrā posma (140 km) finišs bija gandrīz identisks pirmajam – pēc ilgas fotofiniša izpētes uzvara tika piešķirta eksprofesionālim Kučinskim, bet Saramotins atkal otrais. Ceturtais finišēja Aleksandrs Mironovs, bet septītais Sergejs Firsanovs. Komandas darbs atkal bija nevainojams, jo šie trīs Latvijas komandas braucēji bija astoņu sportistu grupā, kas cīnījās par uzvaru.

„Five rings of Moscow” (UCI kat.2.2) kopvērtējums:
1.Aleksejs Saramotins (Rietumu banka – Rīga)
2.Aleksandrs Kučinskis (Baltkrievijas izlase) + 00:03
3.Aleksandrs Mironovs (Rietumu banka – Rīga) + 00:05
4.Sergejs Firsanovs (Rietumu banka – Rīga) +00:06

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV