Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Trešdienās Biķernieku trasē notiks iesildīšanās slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam"

Kaspars Tupiņš, 17.01.2011. 14:34

Trešdien, 19.janvārī, no plkst.19:00 līdz 21:00 Biķernieku trasē (Eizenšteina ielā 2, Rīgā) notiks pirmais iesildīšanās pasākums, gatavojoties slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam". Tā laikā slēpošanas maratona "Apkārt Alaukstam" organizatori un bijušais Latvijas izlases biatlonists Raivis Zīmelis sniegs konsultācijas par distanču slēpošanu, kā arī notiks treniņslēpojumi.

Slēpošanas maratona "Apkārt Alaukstam" organizators, SIA "Alpha Baltic Sport" valdes priekšsēdētājs Kaspars Tupiņš saka: "Būtiski pirms maratona vismaz pāris reizes paslēpot treniņa režīmā, lai iekustinātu distanču slēpošanai paredzētās muskuļu grupas. Lai gan 15 km garā Tautas slēpojuma distance ir pa spēkam arī īpaši netrenētam slēpotājam, labāku rezultātu iespējams sasniegt trenējoties. Tāpēc aicinu visus aktīva dzīves veida piekritējus uz treniņ slēpojumiem trešdienās Biķerniekos kopā ar Raivi Zīmeli."

Iesildīšanās pasākumi notiks Rīgā, Biķernieku trasē trīs nedēļas pēc kārtas trešdienu vakaros no plkst.19:00-21:00 - 19., 26.janvārī un 2.februārī, līdz pat slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam". Iesildīšanās pasākumos Biķerniekos darbosies arī Burusports inventāra nomas punkts, kā arī būs iespējams reģistrēties slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam".

Atgādinām, ka slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam" norisināsies 5.februārī Vecpiebalgā. Šogad "Apkārt Alaukstam" ietvaros ir trīs distances: maratona distance - 42 km, Tautas slēpojums - 15 km un vismazākajiem - MAXIMA Favorit bērnu slēpojums. Tas ļauj katram izvēlēties sev piemērotu distanci. K.Tupiņš stāsta, ka "jau šobrīd ir sagatavota trase "Apkārt Alaukstam". Tā ir sagatavota kā klasiskajam slēpojumam, tā slidsolim, dalībnieki varēs izvēlēties sev ērtāko slēpošanas tehniku".

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV