Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Liepājas Lauvas" pret Robert Štelmahera vadīto „Perlas" komandu

Mārtiņš Kozlovskis, 18.01.2011. 09:47

Trešdien, 19. janvārī, „MasterCard" Baltijas Basketbola līgas mājas spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems Roberta Štelmahera vadīto „Perlas" vienību. Spēles sākums pulksten 19:30.

Abas komandas BBL turnīra tabulā atrodas blakus viena otrai. „Liepājas Lauvas" ar četrām uzvarām 14 aizvadītajās spēlēs atrodas 10. vietā 12 komandu konkurencē. Savukārt, „Perlas" ir vietu augstāk – 9. vietā.

Iepriekšējā abu komandu spēle beidzās ar pamatīgu fiasko, jo liepājnieki izbraukumā cieta zaudējumu ar teju 50 punktu starpību (52:100)! „Lauvas" noteikti vēlēsies reabilitēties par iepriekšējo spēli un pierādīt, ka spēle Viļņā ir bijusi tīra nejaušība. Savukārt, Robertam Štelmaheram & Co mērķis ir apliecināt savu pārākumu spēlējot arī Liepājā.

Turklāt, šī būs pirmā iespēja „Liepājas Lauvas" komandas atbalstītājiem klātienē redzēt Pīrsu Kaldvelu, kurš savā pirmajā LBL spēlē pret BK „Ventspils" izcēlās ar 7 gūtajiem punktiem.

Trešdienas spēles sākums pulksten 19:30 un ieeja skatītājiem: 2 Ls. Pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV