Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas Karatē komandas ar medaļām atgriežas no Parīzes un Horvātijas

Maksims Ivančikovs, 18.01.2011. 14:58

Pirmdien, 17. janvārī, Latvijas Karatē komanda atgriezās no diviem karatē turnīriem dažādās Eiropas pilsētās. - 15 un 16 janvārī notika Paris Open turnīrs Parīzē un Horvātijas Grand Prix netālu no Zagrebas.
Latvijas Karatē komandas ar medaļām atgriežas no Parīzes un Horvātijas

Kalvis Kalniņš (Milons) un Ruslans Sadikovs (BKK) pārstāvēja Latvijas karatē federāciju vienā no spēcīgākajiem Eiropas un pasaules čempionātiem karatē WKF - Paris Open (Premjer līgā). Šajā turnīrā tika pārstāvētas vairāk kā 40 valstis, visspēcīgākie pasaules karatisti vecumā no 18 gadiem cīnījās par medaļām.

Kalvis Kalniņš svara kategorijā līdz -60 kg uzvarēja četras cīņas un iekļuva sacensību finālā, kur tikās ar spēcīgo Irānas pārstāvi, zaudējot viņam 4-2. Rezultātā Kalvis ieņēma otro vietu.

Ruslans Sadikovs kategorijā līdz 75 kg (58 dalībnieki) uzvarēja četras cīņas, iekļūstot sacensību pusfinālā, kur ar 2-0 piekāpās titulētajam francūzim Kenji Grillon, cīņā par trešo vietu ar 1-0 Ruslans diemžēl zaudēja arī otram Francijas pārstāvim, rezultātā iegūstot piekto vietu.

Sacensību prestižākā kategorija Open (atklātā svaru kategorija) piedalījās 113 sportisti, Ruslans Sadikovs uzvarēja trīs cīņās, bet pēc tiesnešu lēmuma, aizvadot papildlaiku, zaudēja Francijas pārstāvim Kenji Grillon, kuram izdevās vinnēt arī šo Open kategoriju. Cīņā par trešo vietu Ruslans ar 2-0 piekāpās Alžīrijas pārstāvim, rezultātā ieņēma septīto vietu.

Latvijas kadetu un Junioru komanda, pārstāvot Baltijas Karatē klubu, startēja Horvātijas Grand Prix turnīrā, kur ieguva četras medaļas.

Viktorija Rezaeva 46. sportistu konkurencē uzvarēja savu- kadetu (14-15 gadu) kategoriju + 54 kg meitenes, iegūstot pirmo vietu. Kategorijā meitenēm -59 kg (Juniori-16-17 gadi) Viktorija izcīnīja trešo vietu, kopā aizvadot 10 cīņas.

Dāvis Spriņģis kategorijā kadeti +70 kg aizvadīja četras cīņas un visas uzvarēja, iegūstot pirmo vietu.

Jānis Koroļkovs, aizvadot piecas cīņas, piekāpās tikai Bosnijas pārstāvim un ieguva trešo vietu.

Jāatzīmē arī pārējie Latvijas sportisti, kas cīnījās, aizvadot vairākas cīņas savās kategorijās (Nikolajs Bodrovs, Marija Agafonova un Maksims Lupiks), bet diemžēl šoreiz palika bez medaļām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV