Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Snovbordisti un slēpotāji aicināti piedalīties Milzkalna minisacensībās

Lauris Ābele, 18.01.2011. 15:42

Gadi nāk, bet Milzkalna minisacensības paliek! Katru otro trešdienu snovbordistiem un slēpotājiem ir iespēja mēroties spēkiem mūzikas un BBQ pavadījumā un iegūt balvā pacēlēja biļetes.
Snovbordisti un slēpotāji aicināti piedalīties Milzkalna minisacensībās

Katru otro trešdienu Milzkalna snovparkā pulksten 19:00 ir aicināti pulcēties visi - gan iesācēji, kas varēs spēkiem mēroties savā grupā un taisīt dažādus grebus un 180, gan pieredzējušāki braucēji, kas attiecīga savā grupā varēs noskaidros, kurš tad ir kurš.
Sacensības notiks gan pa tramplīnu, gan pa slaidu līniju katru otro trešdienu no pulksten 19:30 ~ 21:30.

Dalības maksa ir draudzīga - 4 Ls, kas ietver arī pacēlāja biļeti no 18:00 - 24:00.
Par dalījumu grupās tiks lemts uz vietas attiecīgi pēc dalībnieku skaita un sastāva, savukārt par vērtēšanu katru reizi rūpēsies kāds Latvijā zināms snovbordists. Sīkāka informācija sacensību nolikumā www.milzkalns.lv.

Apbalvoti tiks trīs labākie braucēji katrā grupā, ja dalībnieku skaits grupā ir 15 vai vairāk un balvās Milzkalna pacelāja kartes 15Ls, 10Ls un 5Ls vērtībā. Ja dalībnieku skaits ir mazāks kā 15, tad balvās Milzkalna pacelāja kartes 10Ls, 7Ls un 5Ls vērtībā, ja mazāks kā 10 apbalvots tiks 1 labākais ar 10 Ls pacēlāja karti.

Katru reizi no dalībnieku saraksta tiks izvēlēts viens laimīgais, kurš iegūs pacēlāja karti 10 Ls vērībā! Sezonas beigās tiks rīkotas noslēguma sacensības.

Papildus vienmēr būs sakopts snovparks, BBQ un mūzika un labs garastāvoklis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV