Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Red Bull Open Ice notiks Ogrē, Saldū un Rīgā

Lana Daniela, 18.01.2011. 20:15

Balsošana par iespējamām sacensību norises vietām jeb ūdenstilpnēm Latvijas dīķu hokeja čempionātā Red Bull Open Ice ir noslēgusies ar Ogres, Saldus un AB dambja uzvaru. Prieki uz dīķiem sāksies 29. janvārī Ogrē, turpināsies 12. februārī Saldū un 19. februārī Rīgā un noslēgsies ar finālu 20. februārī turpat uz AB dambja. Ja vien Laika Vecis nepievils... bet tad ieslēgsim plānu B, par ko sīkāka informācija sekos nākamnedēļ. Patlaban komandu pieteikšana visām trim divīzijām – Austrumu, Rietumu un Rīgas vēl turpinās, un nākampirmdien, 24. februārī www.redbull.lv tiks publiskots saraksts ar 32 komandām, kas piedalīsies Austrumu un Rietumu atlasē un rezerves komandām, kas ieņems to komandu vietu, kas būs reģistrējušās, bet neieradīsies uz sacensībām.
Red Bull Open Ice notiks Ogrē, Saldū un Rīgā

Red Bull Open Ice vadīs hokeja komandas Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons, kuram ir kas sakāms šī pasākuma sakarā: „Latvija ir hokeja lielvalsts. Gan pateicoties mūsu lieliskajiem līdzjutējiem, gan arī hokeja mīļiem, kuri ar šo azartisko un vīrišķīgo sporta veidu nodarbojas savā brīvajā laikā. Tas, ka Latvijas hokeja amatieri ir traki un aktīvi, tas nevienam vairs nav jāpierāda, jo mākslīgā ledus haļļu noslogojums ir tāds, ka pirmie uz ledus nāk īsi pirms septiņiem rītā un pēdējie pēc nakts hokeja nodarbībām ledus halles pamet pēc vieniem naktī. Tiklīdz uz Latvijas ūdenskrātuvēm izveidojas pirmie ledus slāņi....protams, ka tos apsēž zemledus makšķernieki. Bet, sagaidot, kad ledus slānis ir atbilstošs un drošs uz ledus parādās hokeja entuziasti. Tāpēc manas domas par šo lielisko Red Bull Open Ice hokeju ir tikai un vienīgi vislabākās. Jo Latvijā sevi uz ledus grib pierādīt un parādīt pilnīgi visi, kuriem kājās ir slidas. Un izpildīt filigrānos Aleksandra Niživija meistarstiķus brīvā dabā uz dīķiem mēģina katru reizi, kad kāpj uz ledus."

Savukārt nākamtrešdien, 26. janvārī turpat Red Bull Latvija mājaslapā tiks izziņots pasākuma apstiprinājums, kas patlaban ir atkarīgs no laika apstākļiem. Trešdien arī varēsim pilnīgi precīzi apstiprināt izvēlētās kvalifikācijas sacensību vietas, jo uzvarētājdīķiem tiks pārbaudīts ledus biezums, kvalitāte, saņemtas nepieciešamās atļaujas un nokārtoti citi organizatoriskie jautājumi. No 24. janvāra sāksies arī speciālas aktivitātes Red Bull Open Ice Lv fanu lapā sociālajā portālā Facebook – lai piedalītos konkuros, jākļūst par Red Bull Open Ice Latvijas fanu un pirmajam jāatbild uz konkrēto jautājumu.

Turam īkšķus, lai Laika Vecis mūs nepieviļ!

Par Red Bull Open Ice

Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem ir iespēja izbaudīt šīs aizraujošās spēles garšu un iegūt galveno balvu – ceļojumu uz Zalcburgu, viesojoties Red Bull Salzburg hokeja komandas mājas mītnē, kā arī citas interesantas balvas no pasākuma atbalstītājiem – veikaliem Hokeja Pasaule (Sports Lukss) un auto dīlera BM Auto. „Lai nodrošinātu kvalitatīvu pasākumu, čempionāta sagatavošanā un norisē iesaistīsim pirmās palīdzības profesionāļus un citus atbildīgos dienestus. Taču, līdzīgi kā tas ir bijis ar iepriekšējiem trakajiem Red Bull pasākumiem Latvijā, domāju, ka Red Bull Open Ice būs neaizmirstams un jautrs piedzīvojums gan tiem, kas uzvilks slidas, gan tiem, kas nāks just līdzi vai vienkārši jautri pavadīt laiku," saka pasākuma producents Mārcis Gulbis (UNTITLED productions). Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Komandas cīnīsies Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās un katra no tām notiks citā dīķi – tieši tajos, kas uzvarēja balsošanā. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem + vienam rezervistam. Katrs pasākuma dalībnieks drīkst startēt tikai vienas komandas sastāvā. Fināls paredzēts 20. februārī uz tā paša dīķa, kur notiks Rīgas divizījas atlase, tātad AB dambja. Detalizētāku noteikumu aprakstu un papildus informāciju var atrast www.redbull.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV