Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kauņā notiks Winter Windsurf European Cup 2011 1.posms

Dace Kurpniece, 19.01.2011. 11:37

Šī nedēļas nogale, 22.-23. janvāris, būs interesanta tiem, kuri gatavojas doties uz Kauņas Jahtklubu, lai piedalītos vai skatītos pirmo Ziemas vindsērfinga Eiropas kausa 2011 izcīņas posmu (WWEC 2011).
Kauņā notiks Winter Windsurf European Cup 2011 1.posms

Pagājušajā sezonā kopā notika pieci posmi, visi Slaloma disciplīnā. Kursa disciplīnu tā arī neizdevās izvest neatbilstošo laika apstākļu dēļ. Pagājušajā gadā Eiropas Kausa kopvērtējumā Slalomā pirmās trīs vietas dalīja latviešu braucēji: 1.vietu izcīnīja pieredzējušais burātājs Aleksandrs Ļeontjevs, kā otro aiz sevis atstājot daudz izslavēto un godalgām bagāto Jāni Preisu, un trešais – Mikus Bēvalds.

Šajā sezonā vairākos posmos pastāv cerība izvest gan slalomu, gan kursu, un noskaidrot šī gada Eiropas kausa ieguvēju!

Lietuvas kolēģi ziņo, ka Kauņā laika apstākļi atbilst nepieciešamajiem nosacījumiem – ir tīrs ledus un prognoze liecina, ka pieturēsies mīnusi un nedaudz snigs.

WWEC 2011 pirmo kārtu organizē sabiedriskā organizācija "Ekstremalus Sportas" (http://www.Extreme-Sports.lt ) sadarbībā ar Ziemas vindsērfinga klubu (Winterwindsurf.com)

Šogad plānoti vismaz trīs Eiropas kausa posmi – nākamais būs Igaunijā, Haapsalu un trešais – Somijā, Saimaa. Pēdējais norisināsies tieši pirms Pasaules čempionāta ledus burāšanā (Ice and Snow Sailing World Championship 2011) – pasākumā, kurš pulcēs vairāk kā 100 dažādus ledus burātājus no visas pasaules. 2009.gadā Pasaules Čempionāts ledus burāšanā notika Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV