Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Optibet" eksperti: Rīgas "Dinamo" drīzāk piekāpsies cīņā ar Maskavas "Dinamo"

Madara Zute, 20.01.2011. 10:01

Pēc "Optibet" ekspertu domām Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", visticamāk, zaudēs ceturtdien izbraukumā paredzētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Maskavas "Dinamo" vienību.

Rīgas "Dinamo" pēdējās spēlēs demonstrē diezgan saturīgu sniegumu un iepriekšējā piecu maču ilgajā mājas sērijā guva desmit no iespējamajiem 15 punktiem. Jāpiebilst, ka šis punktu skaits varēja būt arī vēl lielāks, ja rīdzinieki būtu pratuši pēdējā trešdaļā saglabāt vadību dueļos ar Sanktpēterburgas SKA un Čerepovecas "Severstaļ".

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas klubs ar 64 izcīnītiem punktiem 46 spēlēs joprojām ieņem astoto vietu, un atlikušajā regulārā čempionāta gaitā darīs visu iespējamo, lai nosargātu savu pozīciju KHL izslēgšanas cīņu dalībnieku zonā.

Rīdzinieku nākamā pretiniece Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, joprojām ir ieslīgusi dziļā krīzē, par ko liecina komandas desmit pēc kārtas piedzīvotie zaudējumi. Maskavieši ir atkrituši jau uz trešo vietu Rietumu konferencē un turpmāku neveiksmju gadījumā riskē zaudēt vēl vairākas pozīcijas kopvērtējuma tabulā.

Abas ceturtdienas mača pretinieces šajā sezonā savā starpā tikušās trīs reizes, no kurām divas reizes pārāka izrādījās Latvijas komanda, bet vienu reizi triumfēja maskavieši. Lai arī Maskavas klubs pēdējos mačos darbojies ļoti neveiksmīgi, "Optibet" eksperti to uzskata par favorītu šī vakara cīņā, novērtējot tā iespējas gūt panākumu ar 45% ticamību. Mazāk ticams speciālistiem šķiet iespējamais viesu triumfs (30%) vai neizšķirts pēc mača pamatlaikā nospēlētajām 60 minūtēm (25%).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV