Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Alūksnē notiks Latvijas Ziemas čempionāts orientēšanās sportā ar slēpēm

Anda Bīriņa, Latvijas Orientēšanās federācijas preses dienesta pārstāve, 20.01.2011. 11:08

Nedēļas nogalē, 22.janvārī un 23.janvārī Alūksnē pulcēsies gandrīz 400 sportistu no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai pilsētas sniegotajos parkos un tuvējās apkārtnes mežos un laukos sacenstos par medaļām 2011.gada Latvijas čempionātā orientēšanās sportā ar slēpēm un piedalītos EST-LAT Orientēšanās līgas 1. posma sacensībās.
Alūksnē notiks Latvijas Ziemas čempionāts orientēšanās sportā ar slēpēm

Sestdien, 22.janvārī sportisti sacentīsies sprinta distancē - starts pirmajiem dalībniekiem tiks dots 13:00 pie Alūksnes Tautas nama. Pusstundu agrāk - 12:30 turpat Alūksnes pilsētas parkā notiks iesācēju iepazīstināšana ar ziemas orientēšanos. Savukārt svētdien, 23.janvārī 11:00 ziemas sporta centrā "Mežinieki" tiks dots starts pirmajiem garās distances dalībniekiem. Vairāk informācijas iespējams iegūt Latvijas Orientēšanās federācijas interneta lapā www.lof.lv.

Sacensības rīko Latvijas Orientēšanās federācija, Alūksnes novada pašvaldība, orientēšanās klubs "Alūksne" un orientēšanās klubs "Kāpa". Sacensību direktors - Vilnis Veļķeris (OK Alūksne). Distances - Indulis Peilāns, Paulis Bričonoks (abi OK Kāpa), LOF inspektors Jānis Gaidelis (OK Stiga - Daugavpils).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV