Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Turpinās reģistrācija tautas slēpojumam "Apkārt Alaukstam"

Uvis Avens, 20.01.2011. 20:07

22. reizi Sporta Klubs "Alauksts" sadarbībā ar pasākuma organizatoru "Alpha Baltic Sport" aicina piedalīties slēpojumā "Apkārt Alaukstam", kurš 5. februārī notiks, kā ierasts, Vecpiebalgā, skaistā vietā pie Alauksta ezera. Šogad slēpojums iekļauts starptautiskā sacensību kalendārā Eiroloppet.
Turpinās reģistrācija tautas slēpojumam "Apkārt Alaukstam"

Kamēr Alauksta trase vēl tiek gatavota, Uvis Avens, viens no sporta kluba "Alauksts" pārstāvjiem, aicina nepacietīgākos slēpotājus treniņu nolūkos apmeklēt slēpošanas trases Latvijā un Rīgā. Alauksta trases pilnībā izmantot varēs, sākot ar 26.janvāri. "Darbi pie trases sagatavošanas ar sniega traktoru sākušies decembrī un turpinās joprojām; putenis nemitīgi aizputināja trasi un pāris dienu laikā pēc tās sagatavošanas špūri vairs nebija iespējams ieraudzīt. Taču šobrīd trase 50% apmērā ir atjaunota un var izmantot treniņiem - gaidām slēpotājus," saka Uvis.

„Viena no labākajām sagatavotajām trasēm, kurā var gatavoties slēpjumam, ir jaunizveidotā Biķernieku trase – tur var gan sagatavoties fiziski, slēpojot pa sagatavotām trasēm, gan Burusporta nomas punktā pieteikties slēpojumam jau tagad. Tāpat to var izdarīt arī interneta mājas lapā maratoni.lv," komentē U.Avens.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV