Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākusies biļešu tirdzniecība uz LBL 20.sezonas Zvaigžņu spēli

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 24.01.2011. 15:24

Sākusies biļešu tirdzniecība uz LBL 20.sezonas Zvaigžņu spēli, kas notiks 27.februārī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā. Spēles sākums plkst.14, bet skatītājiem ieeja būs atvērta jau stundu iepriekš.

Biļešu cena no Ls 2 līdz Ls 6, tās var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

"Zvaigžņu spēlē" sacentīsies Austrumu un Rietumu komandas. Austrumu komandu veidos spēlētāji no BK "Barons", BK "Valmiera", "VEF Juniors" un BK "Latvijas Universitāte". Rietumu komandā būs spēlētāji no Jelgavas BK "Zemgale", BK "Liepājas lauvas", BK "Ventspils" un BA "Turība".

Spēles starplaikos LBL labākie spēlētāji sacentīsies SLAM DUNK un trīspunktu metienu konkursos. Tālmetienu izpildē savu māku rādīs arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas labākās snaiperes. Sava sacensība būs treneriem - bumba grozā jāiemet no laukuma centra.

Līdz 12.februārim portālos basket.lv, sportacentrs.com, delfi.lv un draugiem.lv notiek balsojums par komandu pamatpieciniekiem. Līdz 18.februārim komandu treneri nosauks pilnus komandu sastāvus.

Portālā Basket.lv izveidota īpaša Zvaigžņu spēles lapa, kurā atrodama informācija par gaidāmo un jau notikušajām spēlēm, konkursu apraksti, atbalstītāju piedāvājumi, video un foto galerijas, un, protams, balsojuma anketa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV