Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tautas slēpojuma "Madona" dalībnieki sacentīsies teicami sagatavotā trasē

Gundars Upenieks, 24.01.2011. 15:27

Sestdien, 29. janvārī, Madonā sporta bāzē "Smeceres sils" notiks tradicionālais Tautas slēpojums "Madona". To organizē kompānija "Sportlat", kuru vada bijušais Latvijas biatlona valstsvienības dalībnieks madonietis Gundars Upenieks, sadarbībā ar Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolu.
Tautas slēpojuma "Madona" dalībnieki sacentīsies teicami sagatavotā trasē

Jau no janvāra vidus slēpojuma trase visu 18 kilometru garumā ir sagatavota perfektā kvalitātē. Šogad slēpojumu īpašu padara fakts, ka uzreiz pēc tā februāra pirmajos datumos "Smeceres sila" bāze uzņems Skandināvijas kausu - otras nozīmīgākās sacensības distanču slēpošana pēc Pasaules kausa. Un tā jau ir kvalitātes zīme pati par sevi. Tautas slēpojuma Madona dalībnieki šogad sacentīsies distancē, kas sagatavota pasaules līmenī šī vārda tiešajā nozīmē.

Katram būs iespēja izvēlēties savām spējām un vēlmēm atbilstoša garuma distanci. Pasākums plānots tā, lai interesanti būtu sportisku ģimeņu visu vecumu locekļiem. Būs gan 18 km, gan 12 km distances, arī 3 km lielākiem bērniem, 300 līdz 600 metru garas distances trim jaunākajām bērnu grupām. Mazākajā grupā sacentīsies 5 un 6 gadīgie jaunie slēpotāji. Darbosies slēpju skoliņa pašiem mazākajiem, kur pedagogu pavadībā ar Sportlat sarūpētām slēpēm varēs spert pirmos soļus šajā sporta veidā. Sacensību dalībniekiem tiks piedāvāta arī slēpju noma un profesionāls slēpju sagatavošanas serviss. Neizpaliks karsta tēja un putra spēku atjaunošanai.

Pagājušajā gadā Tautas slēpojums "Madona" pulcēja ap 500 dalībnieku un pēc dalībnieku skaita bija otrs lielākais Latvijā.

Sacensību nolikums un pieteikšanās www.sportlat.lv

Šeit apskatāms Vidzemes televīzijas sagatavots sižets par trašu gatavību http://www.youtube.com/watch?v=qRb4u7aj-ec&feature=feedlik

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV