Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ivars Vasaraudzis atgriežas rallija N4 klasē

Ģirts Avotiņš, 27.01.2011. 13:47

Seškārtējais Latvijas rallija čempions un divkārtējais Latvijas rallija kausa ieguvējs Ivars Vasaraudzis un viņa stūrmanis Pēteris Spredzis ar Skandi rallija komandu ir nolēmuši 2011. gada sezonā cīnīties par čempiona titulu N4 klasē, startējot ar kompānijas MML Sports sagatavoto Mitsubishi Evolution X Group N sporta automašīnu.
Ivars Vasaraudzis atgriežas rallija N4 klasē

Startējot N4 klasē, kompāniju Pata AB un Skandi Motors atbalstītās rallija komandas mērķis ir padarīt čempionātu vēl interesantāku skatītājiem, kā arī palīdzēt kompānijas MML Sports inženieriem iegūt papildu informāciju starptautiskos rallijos jau sevi pierādījušā Mitsubishi Evolution X Group N rallija automobiļa turpmākai uzlabošanai.

"Rezultātus pirmajā čempionāta posmā šobrīd ir grūti prognozēt. Konkurence N4 klasē ir ļoti sīva, un es ar N4 klases automašīnu neesmu braucis jau sen. Ar savu ar savu jauno sporta automobili iepazīšos tikai pirms paša rallija, līdz ar to sagatavošanās 2011. gada sezonai ir bijusi ierobežota, ja vien neskaita to, ka ar savu treniņu mašīnu rallijsprintā "Alūksne 2011" piedalījos ārpus ieskaites. Mūsu vienīgais mierinājums ir tas, ka gan Andis Neikšāns, gan Aivis Egle šo sezonu uzsāks ar jaunu, sev vēl nepierastu sporta tehniku," atklāj Skandi rallija komandas pilots Ivars Vasaraudzis.

Līdz šim savā desmit gadu ilgajā rallija pilota karjerā Ivars Vasaraudzis ar N4 klases sporta automašīnu ir startējis tikai 2006. gada sezonā, kurā, uzvarot trijos no pieciem rallijiem, varēja priekšlaicīgi svinēt uzvaru čempionātā un sestajā čempionāta posmā, rallijā "Latvija 2006", pirmo reizi startēt ar pasaules līmeņa rallija automobili Mitsubishi Lancer WRC, kas sekojošajās sezonās Ivaram Vasaraudzim ļāva izcīnīt divus Latvijas rallija kausus un vēl vienu čempiona titulu.

Latvijas rallija čempionāta 2011. gada sezona sāksies 29. janvārī Utenas apkārtnē, Lietuvā, kur notiks čempionāta pirmais posms "Halls Winter Rally 2011". Plašāku informāciju par šo ralliju iespējams atrast tā mājas lapā www.winterrally.lt

2011. gada sezonā, sākot jau ar ralliju "Sarma 2011" Skandi rallija komandas sastāvā startēs arī Raimonds Kisiels ar Arni Roni, kuri tā pat kā līdz šim izmantos Mitsubishi Lancer WRC rallija automašīnu.

Foto: Ivars Vasaraudzis, autors Zigismunds Zālmanis (Nikon)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV