Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pirmais Pikošanās čempionāts Latvijā notiks Mežaparkā

Aiva Avota-Zalstere, 28.01.2011. 14:03

Lai veicinātu aktīvu brīvā laika pavadīšanu ziemā, Actimel un Mežaparka atpūtas komplekss "Ziemas Parks" aicina ikvienu aktīvas atpūtas piekritēju vai vienkārši ziemas mīļotāju piedalīties Actimel Pikošanās čempionātā, kas notiks nākamsvētdien, 6.februārī Mežaparkā. Latvijā tas, iespējams, būs pirmais tāda veida pikošanās pasākums, lai gan citās Eiropas valstīs, piemēram, Vācijā tas jau guvis lielu atsaucību.
Pirmais Pikošanās čempionāts Latvijā notiks Mežaparkā

"Līdzīgi pikošanās pasākumi notiek vairākās Eiropas valstīs un mēs vēlamies šo tradīciju ieviest arī Latvijā. Bagātīgās sniega kupenas un dzestrais laiks nav šķērslis, tieši pretēji - tas mums dod iespēju gluži kā bērnībā nodoties dažādiem ziemas priekiem un kārtīgi izpikoties. Tāpēc aicinām pasākumā piedalīties ģimenes, draugus un visiem kopā gūt neaizmirstamus iespaidus," tā Linda Bula, pasākuma iniciatora Actimel zīmola vadītāja Baltijas valstīs. L.Bula atklāj, ka Draugiem.lv Actimel oficiālajā lapā veiktā aptauja pierādīja, ka latviešiem patīk pikošanās - 27% aptaujāto atzīmēja to kā aizraujošāko ziemas aktivitāti, tikai ar pāris balsīm atpaliekot no pirmās vietas - slēpošanas un snovborda.

Pikošanās sacensības sastāvēs no vairākām aktivitātēm, tādējādi katrs dalībnieks varēs piedalīties, neatkarīgi no savām sportiskajām iemaņām un vecuma. Lai veicinātu sportisko garu, par katru uzdevumu sacensību dalībnieki saņems punktus un noslēgumā tiks noskaidroti uzvarētāji, kas saņems pārsteiguma balvas. Dalībnieki varēs izmēģināt savus spēkus tādās disciplīnās kā "Trāpīgais", "Lidojošais maiss", "Kurš tālāk" un "Sniega kaķene", kā arī citās. Pasākuma kulminācija būs lielā sapikošanās, kurā aicināti piedalīties visi sacensību dalībnieki un Ziemas parka apmeklētāji. Sacensības notiks komandās un individuāli, reģistrēties varēs pasākumā uz vietas.

"Sagaidām, ka pirmajā šāda veida pikošanās pasākumā Latvijā varētu piedalīties vismaz pāris simtu cilvēku. Šogad ziema mūs lutina ar daudz sniega, tāpēc ceram, ka dalībnieki būs aktīvi," aicina Tālis Banga, Mežaparka atpūtas kompleksa "Ziemas Parks" direktors.

Actimel Pikošanās čempionāts notiks nākamsvētdien, 6.februārī Mežaparka atpūtas kompleksā "Ziemas Parks" (Mežaparka Lielās estrādes teritorijā) no plkst. 12:00-16:00. Lielā pikošanās notiks plkst. 15:00. Dalība pasākumā ir bezmaksas.

Vairāk par Actimel Pikošanās čempionātu varat uzzināt Actimel oficiālajā lapā portālā Draugiem.lv - www.draugiem.lv/actimel, www.actimel.lv un www.ziemasparks.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV