Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Favorīti izcīna uzvaras

Māris Gorbunovs, 31.01.2011. 10:40

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas virslīgas hokeja čempionātā notika četras spēles. Visās spēlēs uzvaras svinēja komandas, kuras turnīra tabulā ieņem augstāku vietu.

Liepājas metalurgs 2 savās mājās uzņēma HS Rīga/Prizma un ar rezultātu 5:1 (3:0, 0:1, 2:0) svinēja pārliecinošu uzvaru. Mājiniekiem vārtus guva Kārlis Liepiņš, Kārlis Ozoliņš, Bruno Zabis, Valters Frejs un Daniels Bogdzjuls, Dāvim Paipam šajā spēlē trīs rezultatīvas piespēles. Zaudētāju rindās ar vieniem gūtajiem vārtiem izcēlās Daniels Riekstiņš.

Inbox.lv ledus hallē vietējie SMScredit.lv uzņēma čempionāta līderus Ozolnieki-MONARCH. Diemžēl gaidītā sīvā spēkošanās izpalika un viesi izcīnīja savu 23. uzvaru sezonā. Pēc spēles beigu signāla tablo vēstīja 3:11 (1:4, 0:5, 2:2) Sergeja Povečerovska vadītās komandas labā. Ozolnieku vienībā ar hat-trick izcēlās Vadims Romanovskis, viņam arī divas rezultatīvas piespēles. Viesu komandas labā divus vārtus guva Sergejs Durdins, jāizceļ ir Viktors Lobačovs, kurš ar spēles nopelnītajiem 4 (1+3) punktiem ir kļuvis par turnīra rezultatīvāko spēlētāju 49 (19+30). Mājiniekiem vārtus guva Mareks Jass, Valentīns Feoktistovs un Gatis Gajevskis.

DHK Latgale izbraukumā ar rezultātu 2:9 (1:1, 1:2, 0:6) apspēlējot HS Rīga/LSPA turnīra tabulā ieņem otro vietu. Līdzīga spēkošanās notika tikai pirmos divus periodus, trešajā viesi sametot sešus vārtus svinēja pārliecinošu uzvaru pār čempionāta pastarīti. Uzvarētājiem divus vārtus guva Deniss Martjušovs un Vladislavs Balakuns, pa reizei precīzi bija Deniss Baškatovs, Artūrs Ševčenko, Vladimirs Borovkovs, Vitālijs Hvorostiņins un Edgars Apelis. Studentiem ar precīziem raidījumiem izcēlās Jānis Zariņš un Vjačeslavs Movko.

Latvijas hokeja virslīgas spēlē sestdien Latvijas Krājbankas ledus hallē Jelgavā Zemgale/JLSS hokejisti ar 5:3 (1:0, 0:2, 4:1) pārspēja HK Ogre vienību. Mājinieku labā vārtus guva Hārdijs Parādnieks (2), Roberts Titiņš, Aldis Āboliņš un Andis Āboliņš. Visi minētie arī rezultatīvi asistēja kādā no vārtu momentiem, bet pēdējā vārtu guvumā ar veiksmīgu piespēli piedalījās Rolands Dietlavs.

Nākamā Latvijas čempionāta spēle ir paredzēta šodien, kad Ozo ledus hallē, vietējie MONARCH sacentīsies ar Zemgale/JLSS. Trešdien, 2. februārī Liepājas metalurgs 2 savā laukumā uzņems DHK Latgale. Arī šajā nedēļas nogalē notiks vairākas LAČ spēles. Šo piektdien, HS Rīga/Prizma uzņems HK Ogre, HS Rīga/LSPA viesosies Liepājā. Sestdien Liepājas komanda uzņems HS Rīga/Prizma, DHK Latgale savā laukumā sacentīsies ar Ozolnieki-MONARCH un SMScredit.lv uzņems šobrīd vājāko čempionāta komandu HS Rīga/LSPA.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV