Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Orientieristi dodas uz Lilehameru

Anda Bīriņa, 01.02.2011. 12:05

1. līdz 6. februāris Norvēģijā, Lilehameras apkaimē orientēšanās sporta draugiem būs interesanta nedēļa – sešas dienas pēc kārtas tur sportisti mērosies četrās paralēli notiekošās ziemas sacensībās orientēšanās sportā uz slēpēm. Šajās dienās medaļas tiks sadalītas Eiropas Jauniešu orientēšanās čempionātā (EYOC), Pasaules Junioru čempionātā (JWOC), Eiropas čempionātā (EOC), kā arī Pasaules Veterānu orientēšanās čempionātā (WMOC).
Orientieristi dodas uz Lilehameru

Uz Lilehameru devusies arī mūsu ziemas orientieristu izlase – seši sportisti, kurus pavada pārstāvis/treneris Paulis Bričonoks. EYOC Latviju pārstāvēs Nauris Raize, Jānis Baunis un Daniels Kārkliņš, savukārt JWOC Latvijas izlases sastāvā ir Edgars Bričonoks, Nauris Neimanis un Ieva Krūmiņa.

Kā liecina sacensību programma, saspringtākās dienas sportistiem būs 2., 4., 5. un 6.februāris:
Otrdiena, 1.februāris: treniņu modelis.
Trešdiena, 2.februāris: garā distance EOC, JWOC un EYOC.
Ceturtdiena, 3.februāris: atpūta, treniņu distance.
Piektdiena, 4.februāris: sprinta distance EOC, JWOC un EYOC.
Sestdiena, 5.februāris: vidējā distance EOC, JWOC, EYOC. Garā distance WMOC.
Svētdiena, 6.februāris: Stafete EOC, JWOC. Garā distance WMOC.

Vairāk par sacensību norisi iespējams uzzināt interneta lapā http://www.skio2011.com/, kā arī Latvijas Orientēšanās federācijas mājaslapā www.lof.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV